- Det vil ta 90 minutter. Kanskje to timer innen du får maten servert! var den lite sjarmerende velkomsten kelneren ga meg da jeg ankom restauranten.
Det var nyttårsaften, og jeg ville feire årets aller siste dag med et hyggelig måltid. Men slik ble det dessverre ikke.
Det var knapt halvfullt i restauranten, og kelnerne løp mellom bordene nærmest uten kontroll.
Jeg hadde bestemt meg for å satse på en saftig biff med et godt glass rødvin til. Det var enkelt å finne et ledig bord i den nesten tomme restauranten, men ingen kelner virket interessert i å ta i mot noen bestilling fra meg.
Da jeg endelig fikk bestille, fikk jeg beskjed om at de var tomme for biff! Jeg gikk derfor for lammecarré.
Da maten endelig kom til bordet, var skuffelsen stor. Seigt, nærmest rått kjøtt, potetmos full av klumper, og både grønnsakene og sausen var iskald!
Ingen. Absolutt ingen kom bort til meg og spurte om maten smakte. Jeg var svært sulten og spiste likevel det jeg klarte å få i meg.
Temmelig skuffet og irritert ba jeg om å få betale, men da kun for det ene glasset med vin samt vannflasken. Den ødelagte maten nektet jeg å betale for. Og takket ironisk for at de sørget for en vellykket nyttårsaften...
Jeg ba om å få snakke med duty manager for hotellet, men fikk til svar at de ikke visste hvor vedkommende befant seg.
Den første jeg traff nede i resepsjonen var duty manager. En meget hyggelig kvinne som tok i mot mine klager og beklaget det inntrufne på vegne av hotellet.