Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“cozy stay”
Anmeldelse av Be-ing Suites

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 6 sider til!
Be-ing Suites
Nr. 16 av 53 hoteller i Davao City
Anmeldt 11 april 2017
Google-oversetting

  • Opphold: april 2017, reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Julia C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Be-ing S, Sales & Marketing på Be-ing Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22 april 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 23 anmeldelser

Anmeldt 3 april 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: februar 2017, reiste på forretningsreise
1  Takk, John Q
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Et TripAdvisor-medlem
2
Anmeldt 26 februar 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: februar 2017, reiste som et par
Takk, Et TripAdvisor-medlem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8 februar 2017
Google-oversetting

  • Opphold: februar 2017, reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, LeyQC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13 januar 2017
Google-oversetting

Romtips: There was no bedae..
Se flere romtips
Opphold: januar 2017, reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, vuj88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Davao City hotellene
2 km unna
Red Planet Davao
Red Planet Davao
Nr. 3 av 53 i Davao City
500 anmeldelser
4,9 km unna
Marco Polo Davao
Marco Polo Davao
Nr. 5 av 53 i Davao City
1 185 anmeldelser
1,4 km unna
Park Inn by Radisson Davao
Park Inn by Radisson Davao
Nr. 1 av 53 i Davao City
981 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,3 km unna
Hotel Tropika Davao
Hotel Tropika Davao
Nr. 4 av 53 i Davao City
334 anmeldelser
0,4 km unna
Red Knight Gardens
Red Knight Gardens
Nr. 36 av 53 i Davao City
55 anmeldelser
5,7 km unna
Bahay Ni Tuding Inn
Bahay Ni Tuding Inn
Nr. 8 av 53 i Davao City
86 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Be-ing Suites? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Be-ing Suites

Adresse: 16 3rd Ave | Guadalupe Village, Lanang, Davao City, Mindanao 8000, Filippinene
Beliggenhet: Filippinene > Mindanao > Davao del Sur Province > Davao City
Fasiliteter:
Bar/salong Utvalg av drikke Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Tekjøkken Restaurant Romservice Svømmebasseng Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr. 16 av 53 hoteller i Davao City
Prisnivå: kr 357 - kr 431 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Be-ing Suites 3*
Antall rom: 16
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com, Hotels.com og Expedia slik at du trygt kan bestille fra Be-ing Suites. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din