Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 67
USD 58
Hotels.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 105
USD 83
Agoda.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 13 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 13 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 95 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 43
Agoda.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
St. Mark Hotel(Cebu by)(Mye for pengene!)
USD 40
USD 35
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Gratis avbestilling frem til 28/07
Bestill nå, betal under oppholdet
USD 52
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 94
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 77
USD 42
Agoda.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Cebu R Hotel - Capitol(Cebu by)(Mye for pengene!)
USD 30
USD 25
Priceline
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Gratis avbestilling frem til 04/08
USD 103
USD 84
Travelocity
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
Besparingsvarsel! 11 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 11 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 94 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Anmeldelser (3 825)
Filtrer anmeldelser
3 825 resultater
Vurdering fra reisende
2 480
1 056
202
51
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
2 480
1 056
202
51
36
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 3 825 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2016

Dette er et bra hotel med god service. Bra frokostbuffé og grei mat. Fint barnevennlig bassengområdet med litt trafikkstøy. Flott, profesjonelt spa med god service og kvalitet på behandlingen. Hotellet ligger perfekt til for shopping, nærmeste nabo er SM city shoppingsenter.

Opphold: juli 2016
Takk, copycat31
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RadissonBluCebu, General Manager på Radisson Blu Cebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2016
Google-oversetting

Dear copycat31,

Thank you for staying at Radisson Blu Cebu. It is heartwarming to read of your kind words. We are glad that you found our hotel up to your satisfaction and thoroughly enjoying your stay.

We look forward to welcome you back soon on your next trip to the Queen City of the South.

Sincerely,

Laurent Boisdron
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2016 via mobile enheter

Flott og lukseriøst hotell, flott BusinessRoom, roomservice, deilig massage, nydelig mat og fantastisk frokostbuffé, samt middagsbuffé i restauranten Feria. Vi forlot hotellet en gang for å dra til Crown Regency for ZipLine og opplevelser. Så bra var det, at vi var nesten kun på hotellet i 3 dager. Deilig med følelsen av luksus til en ikke så alt for dyr penge
Anbefales på det sterkeste!!!
Eneste negative var: dårlig ved innsjekking, fullt ved bassenget og betaling/reservasjon av depositum ved ankomst.

Opphold: mars 2016, reiste som et par
Takk, Joana T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RadissonBluCebu, General Manager på Radisson Blu Cebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2016
Google-oversetting

Dear Joana T,

Thank you for selecting Radisson Blu Cebu as your residence of choice in the Philippines. We are pleased to hear that you were satisfied with your stay with us highlighting our 5-star services and amenities as well as our stylish accommodation which made your stay truly unforgettable.

We thank you for your stay with us and it was indeed a pleasure to serve you.

Sincerely,

Laurent Boisdron
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2016

Flott stort lukseriøst hotel som har det en trenger. Bra resturant. Flott spa og trimrom. Deilig basseng område i hagen. Ligger sentralt veldig bra til vegg i vegg med SM kanskje Cebu største shopping senter

  • Opphold: januar 2016, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Shebbas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nishan S, General Manager på Radisson Blu Cebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2016
Google-oversetting

Dear Shebbas,

Thank you for choosing and staying with us. It was our pleasure to have you at Radisson Blu Cebu. It is good to know that you enjoyed the comforts of your spacious and well-appointed room as well as our service and facilities.

We look forward to welcome you back in your future travels to Cebu.

Sincerely,

Nishan Silva
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2015

Bodde her 24-26 juli 2015.Heilt ok hotell .kjempegod service veldig god frokost store fine rom ,rett over gata ligger sm ett stort kjøpesenter.Flott basseng og ikke så langt til flyplass.Kommer heilt sikkert tilbake.

Romtips: Business rom
  • Opphold: juli 2015, reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Roger R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nishan S, General Manager på Radisson Blu Cebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2015
Google-oversetting

Dear Roger R,

Thank you for staying and sharing your experience here at Radisson Blu Cebu.

We are very pleased to know that you enjoyed the Super Breakfast at Feria as well as the hotel’s proximity to the airport and SM City Cebu. The Super Breakfast is one of our service concepts here at the Radisson Blu.

We look forward to your return.


Sincerely,

Nishan Silva
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2015 via mobile enheter

Vi overnattet to netter og hadde en meget hyggelig opplevelse. Hotellet ligger i nærheten av flyplass og havn. SM kjøpesenter ligger vegg i vegg.
Fasilitetene på hotellet var veldig bra - pool området noe slitt.
Servicen er på nivå man bør forvente. Frokost bufe og middags bufe var fantastisk. Vinutvalget ikke helt topp. Fat Bastard Pinot Noir var god.

Opphold: januar 2015, reiste med venner
Takk, Bengt H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nishan S, General Manager på Radisson Blu Cebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2015
Google-oversetting

Dear Bengt H,

Thank you for choosing and staying with us. It was our pleasure to have you at Radisson Blu Cebu. We are glad that you find the hotel’s proximity convenient, specially SM City Cebu’s accessibility from the hotel. We are also delighted to hear that you enjoyed the fine selection of our wines.

We look forward to welcome you back soon should your future travels bring you back to Cebu.


Sincerely,

Nishan Silva
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser