Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Utrolig

Metroen i Moskva er bare utrolig, vi besøkte flere stasjoner og beundret utsmykkingen. Stasjonene... les mer

Anmeldt 26. august 2019
Terje J
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Et høydepunkt

For en kunst. Hver stasjon med hver sitt særpreg. Nydelige utsmykkinger. Vi kjøpte en billett og... les mer

Anmeldt 2. juli 2019
beatev115
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 17 051 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Moskva
fra USD 13,99
Mer informasjon
Anmeldelser (17 051)
Filtrer anmeldelser
17 051 resultater
Vurdering fra reisende
12 232
3 534
907
224
154
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12 232
3 534
907
224
154
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 17 051 anmeldelser
Anmeldt 18. september 2018

Vi tok ringbanen og gikk av på annenhver stasjon. Alle hadde sitt særpreg og det ble en ny opplevelse for hver stasjon. Det var heller ikke alt for mye folk på T-banen. Ingen stor trengsel.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Jan Arild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

Tok metroen et par ganger. Togene går hele tiden, og er organisert i linjer som både er nummerert og har egen farge. Stasjonene er som regel vakkert utsmykket. Problemet er å finne ut hvilken retning du skal da Metroen. Skiltene er som regel på russisk så man bør spørre andre reisende.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, ProfessorTravell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2018

Det er indre og ytre sirkel i systemet. våg å bare kjöre i vei, hopp av tilfeldig, gå ut og du vill få mange nye opplevelser. Holdeplassene er helt fantastiske. Hver holdeplass har en enkelt kunstner utfomet, Ikke en er lik den andre

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, herbjörn f
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2018

Vi var alle enig om at dette var flotte stasjoner- må bare oppleves.
Vi var også på besøk på Metroen i St. Petersburg, veldig fine stasjoner der også, men Moskva overgikk alt annet.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, VidarR54
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. desember 2017

Nå fikk vi ikke sett alle stasjonene, men dem vi så var vakre og utsmykkede. Et par ganger gikk vi av på feil stasjon fordi vi misforsto hvor vi skulle, men det gjorde ingenting, for vi fikk sett mange fine stasjoner, og det kom tog med bare minutters mellomrom.
Jeg kunne godt ha brukt en hel dag bare på å kjøre rundt i metroen. Men det får bli en annen gang.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser