Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ужасно грязный бассеин в сауне”
Anmeldelse av Ostrovok Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 6 sider til!
Ostrovok Hotel
Nr. 25 av 33 hoteller i Vladivostok
Anmeldt 26 april 2016
Google-oversetting

Opphold: februar 2016
Takk, Juli F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 26 anmeldelser

Anmeldt 28 september 2015
Google-oversetting

Romtips: С одной стороны автобаза и уже в 6 утра начинают выезжать машины, а с другой вид на промзону и ТЭЦ...
Se flere romtips
  • Opphold: september 2015, reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Nuki_2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31 august 2015
Google-oversetting

  • Opphold: september 2014, reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, OlegB2109
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24 august 2015
Google-oversetting

  • Opphold: august 2015, reiste alene
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, 12Ivan12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18 august 2015
Google-oversetting

  • Opphold: september 2014, reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Vera1903
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Vladivostok hotellene
6.4 km unna
Teplo
Teplo
Nr. 7 av 33 i Vladivostok
101 anmeldelser
6.9 km unna
A Hotel Amur Bay
A Hotel Amur Bay
Nr. 31 av 33 i Vladivostok
163 anmeldelser
7.4 km unna
Hotel Gavan
Hotel Gavan
Nr. 29 av 33 i Vladivostok
84 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.8 km unna
Aquilonis
Aquilonis
Nr. 21 av 33 i Vladivostok
16 anmeldelser
3.8 km unna
Busse
Busse
Nr. 11 av 33 i Vladivostok
29 anmeldelser
7.9 km unna
Yakhont Hotel
Yakhont Hotel
Nr. 16 av 33 i Vladivostok
50 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Ostrovok Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Ostrovok Hotel

Adresse: Borisenko St., 35A, Vladivostok 690011, Russland
Beliggenhet: Russland > Far Eastern District > Primorsky Krai > Vladivostok
Fasiliteter:
Bar/salong Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Restaurant Romservice Suiter Svømmebasseng
Hotellstil:
Nr. 25 av 33 hoteller i Vladivostok
Prisnivå: kr 318 - kr 453 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Ostrovok Hotel 3*
Antall rom: 45
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Ostrovok Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din