Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Eremitasjen og vinterpalasset
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Se gjennom høydepunkter
Må besøkes

Et av verdens flotteste kunstmuseer. Vel verdt en tur til Peterburg i seg selv. Sett av god tid når... les mer

Anmeldt 23. september 2019
maestroaamann
,
Oslo, Norge
Enormt

Dette ble en stor opplevelse. Gikk rundt blant kunstverk i 3 timer med en kunnskapsrik guide. Dette... les mer

Anmeldt 29. august 2019
Terje J
,
Fredrikstad, Norge
via mobile enheter
Les alle 26 734 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (26 734)
Filtrer anmeldelser
26 734 resultater
Vurdering fra reisende
21 884
3 540
853
236
221
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21 884
3 540
853
236
221
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 26 734 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018

Eremitasjen er obligatorisk når man reiser til St.Petersburg. Man bør sette av en dag for å få en liten smakebit av dette flotte bygget, for det tar vist 15 år hvis man skal rekke å se alt.Vi vandret litt på egenhånd først og fikk sett noen flotte rom. Hadde ca 2 timer guidet tur etterpå. Det vært lærerrikt og flott. Anbefaler å reise i mai,september og oktober da det kryr av besøkende der.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Pokerfacen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018

En fantastisk omvisning i Vinterpalasset med en utrolig kunnskapsrik guide. Vi fikk jo bare sett en brøkdel av palasset og museet, men sitter igjen med svært mange inntrykk.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Jan Arild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Godt råd: Ikke kjøp billett via TripAdvisor, den kommer du ikke inn med. Derimot kan du til inngangen for «Skip-the-line». Rett utenfor døren finner du billett-automat og den kan du gå i «Skip the line»-køen med. Vinterpalasset er noe du MÅ få med deg, spektakulært, tar pusten fra deg, historieleksjon: Alt i ett!!!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, kristinw608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2018

Kan ikke reise til St. Petersburg uten å ha besøkt Eremitasjen og Vinterpalasset. En imponerende opplevelse, som er absolutt å anbefale.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Rolf-Magne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

Har nesten ingen ord som kan beskrive dette besøket. Det var ekstremt imponerende og med høg wow-faktor.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Sara S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser