Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hanting Express Xi'an Northwestern Polytechnical University
Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 1 side til!
Hanting Express Xi'an Northwestern Polytechnical University
Nr. 576 av 2 659 hoteller i Xi'an
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 25 august 2015
Google-oversetting

  • Opphold: juni 2015, reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 91 anmeldelser

Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 2 august 2014
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2014
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 23 november 2011
Google-oversetting

  • Opphold: november 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 13 oktober 2011
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 7 oktober 2011
Google-oversetting

  • Opphold: september 2010
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Xi'an hotellene
2,1 km unna
Citadines Central Xi'an
Citadines Central Xi'an
Nr. 13 av 2 659 i Xi'an
1 081 anmeldelser
4,1 km unna
Hilton Xi'an
Hilton Xi'an
Nr. 5 av 2 659 i Xi'an
1 258 anmeldelser
5,1 km unna
Wyndham Grand Xian South
Wyndham Grand Xian South
Nr. 1 av 2 659 i Xi'an
761 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4,1 km unna
The Westin Xian
The Westin Xian
Nr. 4 av 2 659 i Xi'an
740 anmeldelser
1,5 km unna
Grand Park Xian
Grand Park Xian
Nr. 16 av 2 659 i Xi'an
529 anmeldelser
3 km unna
Ramada Xian Bell Tower
Ramada Xian Bell Tower
Nr. 36 av 2 659 i Xi'an
256 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Hanting Express Xi'an Northwestern Polytechnical University? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Hanting Express Xi'an Northwestern Polytechnical University

Adresse: No.230 Youyi West Road, Beilin District, Xi'an 710068, Kina
Beliggenhet: Kina > Shaanxi > Xi'an > Development Zone , Beilin District
Hotellstil:
Nr. 576 av 2 659 hoteller i Xi'an
Prisnivå: kr 125 - kr 200 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Antall rom: 100
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com og Agoda slik at du trygt kan bestille fra Hanting Express Xi'an Northwestern Polytechnical University. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din