Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“很温馨的旅舍”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 2 sider til!
Lingyin Ferry Youth Hotel
Rangert som nr. 35 av 654 B&B / vertshus i Hangzhou
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 12 juli 2013
Google-oversetting

  • Opphold: mars 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 44 anmeldelser

Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 8 juli 2013
Google-oversetting

  • Opphold: september 2012
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 6 juli 2013
Google-oversetting

  • Opphold: juli 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 25 juni 2013
Google-oversetting

  • Opphold: juni 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Et medlem av TripAdvisor Kina
Anmeldt 16 juni 2013
Google-oversetting

  • Opphold: mai 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Et medlem av TripAdvisor Kina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Hangzhou hotellene
Xiacheng District
Wyndham Grand Plaza Royale Hangzhou
Huachen International Hotel
Nr. 31 av 2 491 i Hangzhou
333 anmeldelser
Hyatt Regency Hangzhou
Nr. 10 av 2 491 i Hangzhou
975 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Shangri La Hotel Hangzhou
Nr. 27 av 2 491 i Hangzhou
829 anmeldelser
Sofitel Hangzhou Westlake
Nr. 17 av 2 491 i Hangzhou
639 anmeldelser
JW Marriott Hotel Hangzhou
Nr. 4 av 2 491 i Hangzhou
655 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Lingyin Ferry Youth Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Lingyin Ferry Youth Hotel

Adresse: No.45 Baile Bridge, Lingyin Scenic Zone, Hangzhou 310020, Kina
Beliggenhet: Kina > Zhejiang > Hangzhou
Hotellstil:
Nr. 35 av 654 B&B / vertshus i Hangzhou
Prisnivå: kr 993 - kr 1 286 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Lingyin Ferry Youth Hotel 3*
Antall rom: 14
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Lingyin Ferry Youth Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din