Sofitel har aldri skuffet oss.
Heller ikke denne gangen.
Vi bestilte henting på flyplassen. Det kan ordnes gjennom concierge på nett. Den ene veien hadde vi en Mercedes limo, den andre en Camry. Neste gang holder vi oss til Camry, - mye billigere og like godt.
Hotellet ligger praktisk til. Det er 10 min (overbygget) vei til MRT transport, og den bringer deg raskt og billig til sentrum.
Inn og utsjekk gikk utmerket, og personalet i resepsjonen var vennlige og profesjonelle.
Rommet er stort og praktisk, men housekeeping hadde for mye å gjøre, så rommet ble ofte ikke stelt før nærmere klokken 1600.
I det hele tatt var det kanskje litt for lite betjening, mye fordi en stor del av dem var trainees som ikke behersket engelsk. Det var mest merkbart i frokostrommet.
Maten var glimrende, servicen vennlig, men av og til litt langsom og "forvirret". Rom for forbedring var det, men det trekker ikke ned inntrykket av et meget godt hotel som bare trenger litt mer tid til å komme i balanse.
Vi hadde rom med klubbtilgang. Det var verd hvert øre!
I klubben kunne du lese avisen i fred og ro, og leskedrikk og kaffe/te var alltid tilgjengelig.
Staben var profesjonelle til fingerspissene og skapte alltid god stemning omkring seg.
Du kunne få High Tea (gratis, men litt søtt) og så var det servering klokken 1800 til 2000.
Fingermat, ost, frukt og 3-4 enkle varmretter. Fri tilgang på...Sofitel har aldri skuffet oss.
Heller ikke denne gangen.
Vi hadde rom med klubbtilgang. Det var verd hvert øre!
Fingermat, ost, frukt og 3-4 enkle varmretter. Fri tilgang på vin og drinker.
Men det viktigste var gleden ved å bli behandlet slik man ble, vennlig og profesjonelt.Mer
Vis mindre