Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Petronas Twin Towers på
fra USD 34,00
Mer informasjon
fra USD 13,00
Mer informasjon
fra USD 33,47
Mer informasjon
fra USD 16,03
Mer informasjon
Anmeldelser (30 113)
Filtrer anmeldelser
30 113 resultater
Vurdering fra reisende
16 832
9 827
2 837
408
209
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16 832
9 827
2 837
408
209
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 30 113 anmeldelser
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Det låner seg å booke det i forkant. Billettene blir løst på dato og tidsrom. Kan ikke refunderes eller endres. Det koster 80 MYR pr. voksen. Utsikten er veldig vær avhengig.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, 155shahriarj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019

Det lønner seg å kjøpe billetter tidlig, for det blir kjapt utsolgt. Ført tar man heisen til gangbroa mellom tårnene, og får 10 min til å se og ta bilder. Deretter går heisen til 86.etg, hvor man får tusle rundt å beundre utsikten. Guidene og vaktene loser deg effektivt inn og ut av heiser.

Dato for opplevelse: juni 2019
2  Takk, Starlionleo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mai 2019

Denne gangen kom vi opp i tårnet. Her må man kjøpe biletter tidlig på nettet om man skal opp i tårnet. Dderetter må man møte opp til det tidspunktet som er anvist. møter u opp for sent blir du avvist.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Å gå opp dit på kveldstid og i regnvær er bortkasta penger. Var lite vi så, lyset fra lyskasterne reflektertes i regndråpene på de skitne vinduene slik at vi ble blendet.

Dato for opplevelse: april 2019
3  Takk, audbloddervikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2019

Vi ankom tårnene ca kl.11:00 og fikk beskjed om at første ledige tid for å komme opp i tårnene var kl.15:30. Dermed kunne vi ikke ta sjansen på å dra opp, for vi måtte være tilbake på cruiseskipet i Port Klang innen 17:30. Det er en til halvannen times kjøring avhengig av køkjøring. Det er mye å se i kjøpesenteret, som har alt av kjente merkevarer + vanlige butikker. I april er det egentlig alt for varmt for oss Skandinaver, så vi holdt oss mest innendørs. Drosjeturen fra Port Klang inkludert venting og retur kostet 100 Usd

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, Restaurantproff
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser