Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 73
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 21.05.21
Expedia.com
USD 73
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 22.05.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 73
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 22.05.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Prestigia.comUSD 191
Trip.comUSD 70
eDreamsUSD 73
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (11 152)
Filtrer anmeldelser
11 152 resultater
Vurdering fra reisende
7 338
2 881
623
184
126
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 338
2 881
623
184
126
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 11 152 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2018

Veldig god beliggende når kongressen var på samme hotellet. Flotte kongress fasiliteter. Også greit tilrettelagt for rullestoler. Ok frokost der de lager omelett hver dag. Mange varmretter, nudler, vegetar og friske juicer. Brød har vi bedre i Europa.
Kort avstand til 2 store butikk sentere og Twin Tower. Går gangvei til begge fra hotellet. Ellers har hotellet en golfbil som de kjører gjester til Twin Tower senter hele tiden. ca 500 m.

Romtips: Flott basseng og bar i toppetasjen. Disko i helgene der damer kunne få fri drikke!!! Ellers en god rest. i 4. etg.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Steinar820
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christian_Nannucci, General Manager på Traders Hotel, Kuala Lumpur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Dear Steinar820,

Warmest greetings and thank you for sharing your feedback with us. We are delighted that you enjoyed the central location of the hotel which is within walking distance to Suria KLCC and other local attractions. It has been a pleasure to have you here and we look forward to welcoming you back.

Kind regards
Christian Nannucci
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Veldig treg inn og utsjekk. Jeg hadde oppdatert rom og hadde tilgang på trader lounge til frokost. For å ta hei så må en bruke nøkkelkort som er vell og bra, men det er ofte dårlig kontakt og heisen drar forbi ønsker etasje før en har fått valgt etasje. Rommet var svært bra, dusj og badekar. King size seng. Skybar var flott men dessverre stengt ifm privat arrangementer. Hotellet er koblet ihop med Convention Center og er ett naturlig valg om en skal møte der.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Frode L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christian_Nannucci, General Manager på Traders Hotel, Kuala Lumpur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018
Google-oversetting

Dear Frode Osvald L,

Thank you for sharing your feedback with us, which we take a serious note on. The team aims to create a memorable experience for all our guests. However, please accept my sincere apologies for the shortfall and for not meeting your expectations on this occasion. We have taken note on your recommendations in hopes of improving our guests experience. Once again, thank you for sharing your feedback and we look forward to welcoming you back.

Kind regards
Christian Nannucci
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2016 via mobile enheter

Bra hotel med fantastisk service! De er hjelpsomme, løsningsorientert og vennlige. Bestill med frokost, den er kjempe god, rikelig og har det flotte utvalget- selv for en med cøliaki. Rommene er store og rene, og har eleganse og er veldig komfortable.
Det eneste jeg ikke liker på dette hotellet ( jeg har bodd her flere ganger) er bassenget. Det er på toppen av bygget, halvt inne/ute. Greit nok det, men det er en bar som er mye brukt rundt hele anlegget, så svømming etter kl 18 er ubehagelig.
Et bra hotel å ha med rolige barn, men vil dere svømme mye så velg et annet hotel!

Dato for oppholdet: oktober 2015
Reisetype: Reiste alene
Takk, isprinsessa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christian_Nannucci, General Manager på Traders Hotel, Kuala Lumpur, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2016
Google-oversetting

Dear isprinsessa,

Thank you for your wonderful comments, we are certainly thrilled. I regret you found the temperature of the swimming pool water too cold, your comment is been noted. Hospitality is from the heart at this hotel and we are looking forward to welcoming you back soon.

Thank you.

Kind regards
Christian Nannucci
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2016

Litt for stort etter min smak, men fantastisk beliggenhet rett ved parken og Petrona Towers. Hyggelig og serviceminded betjening, spesielt i restauranten: vi hadde lang reise bak oss og forsov oss slik at vi kom ned akkurat da frokosten skulle stenge. En meget hyggelig ung dame sprang som bare det og sørget for at vi fikk alt vi ønsket.

Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Laffen980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2015

Vi ankom dette hotellet 14.juli 15, og ble godt tatt imot. Bestilte rom med twin tower view, og angrer ikke. Utrolig flott utsikt til tårnene fra 25. etasje, der vi hadde rom. Rommene var rene og greie i størrelsen

Frokosten her var ikke mye å skryte av, og vi spiste faktisk frokost kun en gang her. Vi gikk heller bort til Suria-senteret og spiste, enten i "mathallen", eller på en av restaurantene.

Treningsrommet ligger i 26. etasje, og var helt ok. Hadde det mest nødvendige, og grei utsikt.

Rett i nærheten av hotellet er det flere fasiliteter. F.eks. twin tower, akvarium, klcc park, suria shoppingsenter osv. Det ligger heller ikke langt unna andre shoppingsenter og bukit bintang, som er et området med shopping og mat. Tok oss ca. 12-15min å gå fra hotellet. De har også en "partygate", changkat, der det ligger flere utesteder og noen restauranter.

Romtips: Høyt med utsikt til tvillingtårnet
Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, zulki90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser