Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 06:00 - 22:00
Lagre
Halv-dagers Kuala Lumpur City Tour
241

Bestill på forhånd
fra
kr 327,13
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve KLCC Park på
fra kr 327,13
Mer informasjon
fra kr 1 159,03
Mer informasjon
fra kr 227,47
Mer informasjon
fra kr 324,96
Mer informasjon
Anmeldelser (13 182)
Filtrer anmeldelser
13 182 resultater
Vurdering fra reisende
6 284
5 359
1 308
158
73
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 284
5 359
1 308
158
73
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 13 182 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Et fredelig sted i en travel by. Ungene likere fontenen som sprutet vann utover gangveien. Fine sier mellom trærne, grønt og fint. Mange som løper eller bare sitter for å slappe av.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Fint for å rusle en tur, kort avstand til restauranter og hoteller, en stille oase i en ellers så travel by

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Frode L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Veldig fin park. Her får man fine bilder av de to tvillingtårnene! Parken har også en fin dam, og et svært lekeanlegg for barn! Det er til og med et basseng som barn under 12 kan bade i! Absolutt noe man må få med seg samtidig som man tar en tur til tvillingtårnene

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, ingun_2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2017 via mobile enheter

Det er gøy og lettvint å vandre rundt fra Chinatown til Golden triangle. I motsetning til andre byer i Sørøst Asia så har denne noen bakker og høyder som gjør det mer varierende. Tips: de rosa bussene i byen er gratis og gjør det enda enklere å komme seg rundt omkring.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, Anders-Otto P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. november 2016

Natur skjønne omgivelser i diverse parker, har mange koslige kaffer og god eurpeisk mat får en på diverse plasser. Sleit mer med å finne en Malaysisk plass kontraIrsk eller Amerikansk. Hopp on bussene tar deg rundt i sentrum for en grei penge, men det finnes også gratis busser om en vil benytte seg av det

Dato for opplevelse: oktober 2016
Takk, John H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser