Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk utsikt”
Anmeldelse av Windmill Restaurant

Windmill Restaurant
Vurdert som nr. 18 av 87 Restauranter i Gumbet
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 9
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2016

Nydelig mat, hyggelig betjening som ikke drar deg inn i restauranten slik de fleste andre gjør.
Litt bråk fra nattklubbene i nærheten etter klokka 10 på kvelden.

Utsikten over Gumbet Bay er enestående.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tom-Gunnar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Windmill r, Yönetici på Windmill Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2016
Google-oversetting

Thanks for the interest you have shown ,with great reviews that have made our esteemed guests , we will continue to maintain our presence in the most beautiful time to taste all the flavors you like our address, WINDMILL RESTAURANT FAMILY ..

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (551)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 551 anmeldelser

Anmeldt 4. mai 2016

Veldig god mat, god service, hyggelig betjening og fantastisk utsikt opp i tårnet på vindmøllen. Ikke så verst priser heller.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, Ina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Windmill r, Yönetici på Windmill Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2016
Google-oversetting

Thanks for the interest you have shown ,with great reviews that have made our esteemed guests , we will continue to maintain our presence in the most beautiful time to taste all the flavors you like our address, WINDMILL RESTAURANT FAMILY ..

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 uker siden
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dato for besøk: oktober 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Windmill Restaurant, så også på

 

Har du vært i Windmill Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din