“Nydelig sted”
Anmeldelse av La Petite

La Petite
Vurdert som nr. 42 av 570 Restauranter i Saranda
Anmeldt 15. juli 2022

Nydelig mat og god service,verdt å besøke. Nydelig utsikt også.
Good food and good service, worth visiting 😊

Takk, albanc740

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Beste maten vi fikk på hele oppholdet. Veldig fin lokasjon helt nede med sjøen. Hyggelige kelnere. Veldig fornøyd, anbefales!

Takk, X1441VWdanb
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Elsket plassen. Liten og fin beliggenhet. Personalet var hyggelig og hjelpsom. Var der både på dagen og kvelden. Flere ganger.
Eneste som ble slitsomt var den høye musikken fra plassen ved siden av, men ikke noe de kunne forhindre .

Takk, seltema1980
Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Utrolig god mat, sjarmerende plass og hyggelige kelnere. Vi var her 3 ganger i løpet av en uke og var alltid fornøyd med alt.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, I5998MTchristinaj
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Var å spiste hos dere, verifikasjon god mat og drikke, og god service. 😊
Maten var an gode råvarer, og både øl og vinen var god.
Vi kommer igjen. 😊

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Flakks

Reisende som så på La Petite, så også på

Saranda, Vlore County

Saranda, Vlore County

Har du vært i La Petite? Del dine erfaringer!