“Ble favorittrestauranten vår i Saranda”

Hashtag Lounge Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 179 av 574 Restauranter i Saranda
Anmeldt 7. juni 2019 via mobile enheter

Hashtag virket litt undervurdert siden det sjeldent var mange andre der, men vi bestemte oss for å prøve en kveld og det ble fort favoritten der nede. Prøv pastaen med "shrimp ragu", som var veldig fyldig og god på smak, og ikke noe du får tak i mange steder. Lamme ribba var også ypperlig, med sjeldent god saus til å være Saranda (noe de av en eller annen grunn holder veldig tilbake på der). Kjempehyggelig personale og veldig innbydende og stort lokale!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Andre_Lar

Anmeldt 6. mai 2019

Hashtag har stil, pene retter og brukbar mat. Noen av rettene er til og med gode. Men de mangler et eller annet udefinerbart, de klarer ikke å levere helt til topps. Selv om det nesten ikke var andre gjester ventet vi en time på maten, det vil si poteten kom et kvarter før resten av maten. Og maten var god selv om vi alt hadde spist opp potetene.
Det Hashtag mangler er nok en dyktig kjøkkensjef som vet hva som skal til.

Dato for besøk: april 2019
Takk, JonMortenJ
Anmeldt 11. august 2018

For å ta det positive først: utsikten er virkelig super, og restauranten fremstår som moderne og fin med flott innredning. Veldig morderne uten å miste det koselige.
Vi hadde store forventninger til stedet, da vi hadde hørt positive tilbakemeldinger fra andre, men dessverre ble vi litt skuffet.
Maten var varierende: suppene var nydelige, fiskerettene var gode men kjøttet var nesten kaldt for alle som skulle ha kjøtt, og den ene entrecoten vi bestilte var for seig til å skjære i. Dette ga vi beskjed om, og slapp selvfølgelig å betale for.
Det var også litt skuffende at de ikke hadde raki, eller hadde fantasi til å gå rett over veien å kjøpe en flaske av denne gode drikke.
Vi tror at problemet først og fremst lå i at vi var mange, og kjøkkenet ikke er vant til eller utstyrt for 12-14 bestillinger på en gang. Servitørene var også utrent, og manglet en som kunne fortelle dem hva som skulle gjøres og som hadde oversikt og kontroll.
Selv om vi var litt skuffet kommer vi tilbake neste år, kanskje ikke så mange, og prøver igjen. For plassen har potensiale til å bli en av byens beste.

Takk, JonMortenJ
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Maten var utsøkt, betjeningen var hyggelig, det var god utsikt over Sarande fra der vi satt. De ordnet alt for oss, handlet til og med inn en manglende ingrediens til en spesiell drink jeg ønsket meg 😊

Takk, Alina J
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Bestilte 2 forskjellige fiskeretter . Den ene var god, men den andre minnet oss om fiskepinner,ikke spesielt godt. Restauranten fremstod som fin, så vi hadde forventninger om at de i det minste tømte askebegeret. God vin og hyggelig personal

Takk, NinaT1027

Reisende som så på Hashtag Lounge Bar & Restaurant, så også på

Saranda, Vlore County
Saranda, Vlore County

Har du vært i Hashtag Lounge Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!