Først av alt; vi er Happy Campers og har normale krav, OG var i godt humør. Før vi gikk inn der. Vi gikk til stedet fordi det hadde høy rating, god og troverdig omtale og bra beliggenhet. Vi begynte nedturen med å bestille ei flaske albansk hvitvin som ble servert glovarm. Han mente den skulle være sånn, men «No problem» sa kelneren, tar bare to minutter i is… Den ble kald rett før vi gikk. Forrett: fritert kalamari som ble grillet lett, som vi sendte ut igjen. Den putta de i frityren, sannsynligvis, uten noe digg og kom ut igjen med kort tid etter, og var seigere enn gummi. Forrett 2; friterte reker. Grillet, men god smak, men det var flere hoder enn kropp. Hovedretter: 2X kishkebab kylling som var understrekt, sammen med kald og meget slapp pommes frites. Damene nekta å spise opp alt, spesielt fordi min grillede kyllingtallerken var kun stekt på utsiden. De mista matlysta. Rått! Ba dem ta min rett ut i fare for sykdom og mista matlyst sjøl. Han skjønte ikke problemet. Ba om en kish og da steiker de samme kyllingen jeg sendte ut og legger den oppå kald pommes frites. Nok var nok. Fikk rødgrå melon som takk og regning på ALT til slutt! Nitrist! NB: de to ungene som serverte innimellom sjefen gjorde jobben. Ingen andre gjorde det. STYR UNNA! Dette var ikke bare et uhell. NB: de hadde i tillegg ei vifte som hylte noe grusomt og en tv som sto på sånn irriterende halvhøyt. Du vet, når det bare blir støy av det.