Anbefales!!

Kjempe fornøyd med servicen og super gode drinker. Atmosfæren var veldig behagelig. Vi hadde en god... les mer

Anmeldt 24. juni 2023
Stine Camilla K
Kristiansand, Norge
Gode drinker

Hyggelig sted med gode drinker til 600-650lek. Ligger langs havnepromenaden med fin utsikt over... les mer

Anmeldt 30. juli 2019
RitaL1006
Oslo, Norge

Anmeldt 30. juli 2016 via mobile enheter

Gode drinker, stort utvalg. Koselig sted, høy musikk. Trivelig betjening, tydeligvis populært. Friske råvarer. Verdt et besøk

Takk, kennetha116
Anmeldt 27. juli 2016

Man kan si mye bra om Saranda, men mye er (ennå) ikke etter "vestlig" standard. Det kan være toalettforhold (ypperlig, på Jericho), kundehåndtering eller at standarden spriker veldig etter hvem man blir servert av.

Jericho virket som et sted som like godt kunne vært i et hvilket som helst sted i verden der kundene er i fokus. Veldrevet, reint og medgode rutiner og produkt. Drinkene var gode og det kunne virke som om de ansatte kunne faget sitt. Alle fra ryddegutten til kelneren til bartenderen. Sammenlignet med andre steder er kanskje prisene høye.

Takk, helt1
Anmeldt 19. juli 2016 via mobile enheter

Jeg kan med hånda på hjertet si at coctailene jeg hadde på Jericho, er de beste jeg noensinne har smakt!!! Masse ukjente navn med mye god frukt. Jeg skulle gjerne ha smakt dem alle. Litt høy musikk med tanke på at det ikke var noen danseplass.

Takk, P3364LCanitar
Anmeldt 23. juni 2016 via mobile enheter

Fin cocktailbar med god atmosfære og gode drinker. Litt høyere priser enn andre barer i nærheten men drinkene var bedre enn de andre stedene vi har vært. Ca 500Lek for en drink. VELDIG stor meny med mye å velge mellom.

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, Sussa103
Anmeldt 23. juli 2015

Stede har fin utsikt over strand promenaden, virker som det bruker ferske råvarer i drinkene. Ellers så er dette en bra cocktail bar.

Dato for opplevelse: juli 2015
Takk, Lars S