Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cheap but Not recommended”
Anmeldelse av Hostel FreeWay Brasilia

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 5 sider til!
Hostel FreeWay Brasilia
Anmeldt 31 august 2017
Google-oversetting

Romtips: I can't suggest anything on that. Rooms might witness noise all night. Check for discounts onlin...
Se flere romtips
  • Opphold: september 2016, reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Binay P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 27 anmeldelser

Anmeldt 2 september 2017
Google-oversetting

Romtips: Devido ao eventual barulho noturno de conversas na rua atrás dos quartos masculinos, é recomendável...
Se flere romtips
  • Opphold: september 2017, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Bruneski
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15 august 2017
Google-oversetting

Opphold: august 2017, reiste alene
Takk, Milca_Sales
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16 mai 2017
Google-oversetting

Romtips: Acho que os quartos do andar de cima são melhores.
Se flere romtips
  • Opphold: mai 2017, reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, Rafael R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19 april 2017
Google-oversetting

Romtips: N'y allez pas
Se flere romtips
Opphold: april 2017, reiste alene
Takk, Salvador H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Brasilia hotellene
0,3 km unna
Hostel 7
Hostel 7
Nr. 2 av 233 i Brasilia
392 anmeldelser
3,1 km unna
Econotel
Econotel
Nr. 6 av 233 i Brasilia
108 anmeldelser
17,6 km unna
S4 Hotel
S4 Hotel
Nr. 26 av 57 i Brasilia
384 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3,3 km unna
St Paul Plaza Hotel
St Paul Plaza Hotel
Nr. 17 av 57 i Brasilia
2 851 anmeldelser
7,2 km unna
Royal Tulip Brasilia Alvorada
2,7 km unna
Brasilia Apart Hoteis
Brasilia Apart Hoteis
Nr. 37 av 57 i Brasilia
90 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Hostel FreeWay Brasilia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Hostel FreeWay Brasilia

Adresse: Quadra Sclrn 708 Bloco I | Apt. 50, Brasilia, Federal District 70740-559, Brasil
Beliggenhet: Brasil > Federal District > Brasilia
Fasiliteter:
Forretningssenter med Internett-tilgang Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Romservice Suiter Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr. 71 av 233 temaovernatting i Brasilia
Prisnivå: kr 124 - kr 274 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:2 stjerne — Hostel FreeWay Brasilia 2*
Antall rom: 5
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia og Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Hostel FreeWay Brasilia. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din