Det er en opplevelse! Noe man må få med seg. Maten er utrolig god, og servicen er upåklagelig. Anbefales!
5–9 av 16 124 anmeldelser
Lokalene og betjeningen er de samme fantastiske
Skalldyrene er redusert til noen få typer og lengre imellom, borte er atmosfæren med tallerkner som knuses og betjening som danser.
Prisene er noe redusert fra tidligere, sammen med kvaliteten.
Er i tvil om jeg prøver igjen...
Veldig god buffe, sjømat og kjøtt. Meget serviceinstilt personalet. Interiøret er meget spesielt og må bare oppleves! Anbefales på det sterkeste.
Deilig mat, fantastisk service, morsom opplevelse. Gøy for både store og små! Så mye mer enn bare en restaurant!!!
Fantastisk mat i litt annerledes omgivelser Vi var 3 stk som alle har vært flere ganger i Rio, og prøvd mange forskjellige restauranter. Vi storkoste oss her! Super service og en buffet som slår det meste. Kommer garantert tilbake