Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”

Restaurante Marius Degustare
Bestill bord
2
tir. 27.7.
20:00
Vurdert som nr. 2 av 11 976 Restauranter i Rio de Janeiro
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 57 - USD 71
Kjøkken: Brasiliansk, Sjømat, Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Store grupper, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Buffet, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Copacabana
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Det er en opplevelse! Noe man må få med seg. Maten er utrolig god, og servicen er upåklagelig. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Hanna H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13 625)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 13 625 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Lokalene og betjeningen er de samme fantastiske
Skalldyrene er redusert til noen få typer og lengre imellom, borte er atmosfæren med tallerkner som knuses og betjening som danser.
Prisene er noe redusert fra tidligere, sammen med kvaliteten.
Er i tvil om jeg prøver igjen...

Dato for besøk: september 2018
Takk, ICG1980
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god buffe, sjømat og kjøtt. Meget serviceinstilt personalet. Interiøret er meget spesielt og må bare oppleves! Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, elisabethk720
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Deilig mat, fantastisk service, morsom opplevelse. Gøy for både store og små! Så mye mer enn bare en restaurant!!!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, morteno983
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat i litt annerledes omgivelser Vi var 3 stk som alle har vært flere ganger i Rio, og prøvd mange forskjellige restauranter. Vi storkoste oss her! Super service og en buffet som slår det meste. Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 286hildev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurante Marius Degustare, så også på

 

Har du vært i Restaurante Marius Degustare? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din