“Kort sagt: UTROLIG!”
Anmeldelse av Margo's House

Margo's House
Vurdert som nr. 3 av 59 Restauranter i Balchik
Anmeldt 1. august 2022

Jeg vet ikke hvor skal jeg begynne fra! Fra den smakfulle maten, fra gjestfriheten av teamet, fra den deilige musikken, fra det uforglemmelige dans-showet eller fra den fantastiske atmosfæren som tar pusten fra både barn og voksne! Dette er ikke en vanlige restaurant! Dette er Restauranten med stort "R". Det er ikke så lett å finne ord for å beskrive hvor mye gøy hadde barna på Margo's! Hele familien gleder seg til neste besøk.

Takk, Rumen M

Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Endelig kom vi oss tilbake til Margo's house etter pandemien 🙏Kjæresten min, mine foreldre og jeg dro først ned til Helios 17 juni for to ukers ferie. Vi koste oss på restauranten hver dag i to uker. Fantastisk mat og servitører. Margo vet ikke hva godt hun skal gjøre for gjestene sine. Du føler deg alltid velkommen og ivaretatt. Kjæresten min gikk ned på kne og fridde til meg på restauranten , og Margo og Toni stod for en nydelig Bulgarsk skikk som mine foreldre var en stor del av. Tuuuuuuuuusen takk til Margo's house, som gjorde frieriet spesielt for oss. Vi hadde det så bra at vi bestemte oss for og dra tilbake en uke til etter og ha dratt hjem for og jobbe to uker.
Elsker Margo's house.
Klem fra Bente og Odd Einar.

Takk, snokine63
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Finnes ikke ord for å beskrive hvor bra opphold det er på Margo’s House. Vi har mange gode minner fra da vi besøkte mens restauranten holdt til i Albena, da den nå holder til i Balchik. Det er veldig nytt og annerledes, men noe som ikke har endret seg er den fantastiske servicen. Det er som de sier, de ansatte på Margo’s er ikke bare de som jobber der, det er også dine gode venner. I tillegg til service får man musikk og sang av Toni og hennes band som spiller omtrent hver kveld. Tusen takk for i år Margo’s House, håper å få se dere igjen.

PS: Jeg anbefaler Kavarma retten med kylling, den er utrolig god! (Se bildet)

Takk, Evelinawilthil
Anmeldt 19. juli 2022

Vi var tilbake på denne restauranten fire år etter vårt forrige besøk der, like fornøyd denne gang.
God service og mat, hyggelige priser og betjening.
Er du i område bør du prøve denne.

Takk, SteinSandem
Anmeldt 8. september 2019

Det er en fantastisk service å veldig god mat å drikke.Servicen er helt topp å blide å trivelige folk som jobber ril Margo.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 155Idar

Reisende som så på Margo's House, så også på

Balchik, Dobrich Province

Har du vært i Margo's House? Del dine erfaringer!