Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tore L
Anmeldelse av Helios Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juni 2023
Dato for oppholdet: juni 2023
Romtips: Hotellet har også bra SPA avdeling
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Priceline
0.8 km fra Helios Hotel
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Pool
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 5 086
  • Priceline
1.9 km fra Helios Hotel
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Priceline
  • Agoda.com
1.0 km fra Helios Hotel
  • Priceline
  • eDreams
  • Vio.com
0.9 km fra Helios Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
0.7 km fra Helios Hotel
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
  • Algotels
  • Priceline
  • eDreams
2.1 km fra Helios Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • travelup.com
  • Priceline
3.1 km fra Helios Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    0.5 km fra Helios Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    View from the pool
    • Priceline
    • eDreams
    • Vio.com
    0.9 km fra Helios Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    4.1 km fra Helios Hotel
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Balchik
    Anmeldelser (149)
    Filtrer anmeldelser
    149 resultater
    Vurdering fra reisende
    80
    43
    18
    2
    6
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    80
    43
    18
    2
    6
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    611 av 149 anmeldelser
    Anmeldt 25. august 2022

    Har vært i Bulgaria på ferie i MANGE år. Har alltid bodd i Albena, men valgte i år å flytte et lite stykke å bo på Hotell Helios.
    Angrer ikke et sekund, stortrivzes. Rolig plass med en utrolig utsikt utover Svartehavet. Er å en god restaurant der med god undergoldning.
    Ligger sentralt, kort veg til promenaden Balchik havn. En plass med butikker å koselige restauranter. Vil en virkelig shoppe er det ikke langt til Varna, Dobrich eller Golden Sand.

    Dato for oppholdet: august 2022
    Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, PNORBORG
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 5. august 2022

    Vi booker rom i Helios for andre gang. Fantastisk hotell på selve strandlinjen, briljant service, omtenksom og veldig behjelpelig personell! Hotellrommet vårt var mild sagt fint, utsikten - nydelig! Hotellet er på selve stranden og i tillegg har det veldig godt svømmebasseng! Vi sovet i Helios i juni. Nå er det allerede august men barna snakker fortsatt om hvor mye gøy hadde de i Helios. Anbefales på det sterkeste!

    Dato for oppholdet: juni 2022
      • Verdi
      • Sovekvalitet
      • Service
    Takk, Rumen M
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

    Ble møtt med velkomstdrink tross at vi ankom om natten, og dette satte vi stor pris på! Dette er et lite hotell hvor du blir godt kjent med det hyggelige personale. Ingen luksus, men sengene gode og rommene rene . Hotellet har en veldig god restaurant og den brukte vi mye. De som jobbet der var utrolig hyggelige og maten og vinen svært god. Ekstra fint med live musikk og underholdning for både voksne og barn om kvelden. Ellers er det et stille hotell uten høy musikk på dagen, noe vi setter pris på. Frokosten er enkel men du har det du trenger. Hotellet ligger like ved stranden kun en trapp ned. Men bassenget er og fint og rent så flott å bade der også. Anbefaler dette hotellet om du skal til Balchik.

    Dato for oppholdet: august 2022
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Turistberit
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. juli 2022

    Helios hotel er en del av Ving sitt pakketilbud! IKKE gå for dette hotell!! Frokosten er grusom og like så er personale! Havsutsikt er rett inn i nabohotellet som ser ut som om det er blitt bomba! Det er langt til nærmeste ok restaurant! Rundt bassenget er det skittent og fullt av sigarett sneiper!!! Ikke verdt å det hele tatt å tenke tanken på dette hotel, styr unna!😡

    Dato for oppholdet: juli 2022
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, travelmom593
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 29. august 2019

    Ved innsjekk møtes du av smilende resepsjonister og et glass muserende vin, to av de snakker utmerket norsk.
    Leiligheta var ren og pen og renholdspersonalet var smilende og veldig grundig.
    Sengene var veldig gode å sove i, skjelden gode til å være på hotell.
    Utsikten var helt perfekt, strandområdet og bassenget var alltid ryddig og pent. Gode solsenger og bra parasoller.

    Dato for oppholdet: august 2019
      • Verdi
      • Sted
      • Service
    2  Takk, Ann Karin B
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser