“Varm mottagelse”
Anmeldelse av Kristal

Kristal
Vurdert som nr. 6 av 182 Restauranter i Nessebar
Anmeldt 15. mai 2019 via mobile enheter

Svært hyggelig servitør og veldig oppmerksom. Vi kjøpte en plate med diverse kjøtt og herlige varme grønnsaker.
Maten var av ypperste klasse.
Vi fikk en likør hver etter at vi hadde betalt.
Veldig hyggelig Restaurang i Nesebar. Hit skal vi igjen.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 880arvei

Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Her ble vi møtt av ei hyggelig dame (servitør), som til nå er den triveligste dama vi har møtt på våre restaurantbesøk. Mannen min kjøpte kjøtt som var nydelig, jeg kjøpte pasta med laks som var helt ok. Vinen var nydelig og utsikten flott!

Takk, 761elih
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Dette er vårt andre besøk. Fantastisk god mat og utmerket service. Dette er en restaurant jeg kan anbefale.

Takk, TonnyA1
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 3 voksne som valgte å spise her. Maten vi fikk var smakløs og dynket i saus. Ingen av oss spiste opp for og si det sånn. Det ble med det ene besøket for oss.

Utsikten og lokasjon trekker veldig opp på bedømmingen da den er nydelig. God vin hadde de også 😊

Takk, LinnHelenC
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Dette var 5. gang på 3 år vi besøkte Kristal i gamlebyen i Nessebar. Igjen stod maten og servicen til forventningene. Variert meny og nydelig atmosfære ga oss en romatisk middag med en perfekt solnedgang. Ta med din kjære hit hvis du vil nyte et godt måltid i et romantisk og rolig miljø.

Takk, JKNUDZ

Reisende som så på Kristal, så også på

Har du vært i Kristal? Del dine erfaringer!