“Veldig god mat”

Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, fikk mye mat for pengene, og veldig god mat. Servitøren Ivana ga oss ypperlig service, anbefales på det sterkeste. Husets hvitvin anbefales om man liker søt vin, utrolig god

Takk, Voyage01777352467

Anmeldt 7. juli 2022

Er du sulten og trenger en pause fra varmen, da er dette perfekt. Ok mat og flott service fra Vasil😊

Takk, kristinaI3935ZR
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger flott Tim på kanten av Nessebar. Det et en populær restaurant son er godt besøkt. Her kan en betale med kort. Personalet er meget hjelpsom. Nydelig vinger kommer vi gjerne igjen for å forsøke middagsrettene

Takk, 63jarleh
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Zornitza er min favoritt i gamlebyen Nessebar. Dette var 4. gangen på 3 år vi tok turen innom og igjen er maten nydelig og smakfull. Jeg tok klassikeren Wiener Snitzel med Tzatsiki og hvitløksbrød som tilbehør. Nydelig! Atmosfæren er upåklagelig og be om et bord med utsikt og nyt mat og livet med din kjære. Egner seg også for familer. Kommer tilbake neste uke!

Takk, JKNUDZ
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Vi spiste god mat, til en god pris, akkompagnert av bølgene fra Svartehavet. Hyggelig atmosfære, smilende betjening og nydelig utsikt mot havet. Vi koste oss.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Kari L
Deyan S, Owner på Restaurant Zornitza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2018

Hello,

Thank you for your review!

Your feedback is very important to us as it helps us improve and provide a better experience for our customers in the future!

Hope to see you back soon!

Reisende som så på Restaurant Zornitza, så også på

Har du vært i Restaurant Zornitza? Del dine erfaringer!