Servicen var veldig bra, maten var veldig god (spesielt fiske rettene) og prisene var gode. Verdt pengene!
8–12 av 2 055 anmeldelser
Vi prøvde restauranten etter anbefaling på trip advisor og angret ikke et sekund. Nydelig mat , god service , og grei pris. Litt vanskelig å finne men anbefales på det varmeste
Midt i turistfella, men maten er god, ølet er kaldt, og prisene er passe lave tross alt. Hyggelig personale, ganske rask servering, og regningen kom ganske raskt da vi spurte. Tror denne er anbefalt av en av de norske reiseselskapene, med god grunn.
Denne resturanten låg på toppen når d kom til resturanten i nessebar så vi skulle ut å prøve den. Då blei vi veldig skuffa, servicen var ikkje særlig god, servitørane stressa og tok seg ikkje tid til å snakke med oss. Maten kom til forskjellige tider og servitørene begynte å rydde av tallerkenen før noen i det heletatt hadde fått maten din!!
Denne restauranten var fantastisk. Vi spiste en treretters middag. Vi fikk fantastisk hjelp til menyen, både når det gjaldt forrett, hovedrett og dessert. Dette har hittil vært den beste restaurant i Nesebar område