Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gutes Hotel in Battambang”
Anmeldelse av Stung Sangka Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
Stung Sangka Hotel
Nr. 18 av 26 hoteller i Battambang
Anmeldt 13 april 2012
Google-oversetting

  • Opphold: mars 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Aelbler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (160)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

155159 av 160 anmeldelser

Anmeldt 20 desember 2011
Google-oversetting

  • Opphold: desember 2011, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Albatros72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27 desember 2010
Google-oversetting

  • Opphold: november 2010, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, SkyperBerlin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17 august 2010
Google-oversetting

Opphold: juni 2010, reiste som et par
1  Takk, SIE1971
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24 februar 2010
Google-oversetting

  • Opphold: februar 2010, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, provencale
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Reisende så også på disse Battambang hotellene
1,1 km unna
Classy Hotel & Spa
Classy Hotel & Spa
Nr. 8 av 26 i Battambang
265 anmeldelser
1,1 km unna
Phka Villa
Phka Villa
Nr. 7 av 26 i Battambang
441 anmeldelser
0,5 km unna
Seng Hout Hotel
Seng Hout Hotel
Nr. 15 av 26 i Battambang
369 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,8 km unna
Delux Villa
Delux Villa
Nr. 6 av 26 i Battambang
374 anmeldelser
1 km unna
Bambu Battambang Hotel
Bambu Battambang Hotel
Nr. 4 av 26 i Battambang
461 anmeldelser
0,9 km unna
King Fy Hotel
King Fy Hotel
Nr. 12 av 26 i Battambang
350 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Stung Sangka Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Stung Sangka Hotel

Adresse: National Road N.5 Prekmorhatep Village | Svaypor Commune, Battambang District, Battambang, Kambodsja
Beliggenhet: Kambodsja > Battambang Province > Battambang
Fasiliteter:
Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis parkering Restaurant Spa Svømmebasseng Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr. 18 av 26 hoteller i Battambang
Prisnivå: kr 408 - kr 508 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Stung Sangka Hotel 3*
Antall rom: 130
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med TripOnline SA slik at du trygt kan bestille fra Stung Sangka Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din