Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service”
Anmeldelse av Maza

Maza
Vurdert som nr. 23 av 56 Restauranter i Bol
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Dette var en dårlig opplevelse, servitøren var frekk og ikke imøtekommende og kom med spydige kommentarer ved spørmål om drikken vår. Anbefaler heller en av de andre resturantene.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Navigate33452205810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (260)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 259 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Vi spiste to forskjellige pizzaer. Én med bacon og løk, og en med smoked ham (speke skinke). Begge pizzaene var gode med en sprø tynn bunn, men den med bacon var hakket for salt. Fin beliggenhet og hyggelig betjening. Verdt et besøk om du har lyst på pizza når er du i Bol.

Dato for besøk: august 2019
Takk, oeknudsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Gode pizzaer fra stenovn. Veldig enkel meny, vi prøvde kun pizzaene. Tynneste og sprøeste pizzabunner vi har smakt på lang tid.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 19anders_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2019

Vi var 5 kvelder på BOL i juli 2019. Vi er veldig glade i pizza og har smakt på pizza mange steder i verden. Derfor var gleden stor da vi fant en veldig bra pizza restaurant i BOL. Denne var helt på høyde med de beste stedene vi har besøkt i Italia. Her bruker de en steinovn til å steke, pizzabunnen er tynn og sprø samt smakfull. Slik vi liker den. Tomatsausen var veldig bra. Her smaker det ferske tomater. Favorittene vår var en baconpizza og en skinke pizza. Vi syntes også de hadde riktig mengde ost på pizzaene. Opplever ofte at det er enten for mye eller for lite. Men har traff de veldig godt.
Vi spiste her flere ganger. Vi hadde også pizza flere steder i BOL og i Split, men ingen kunne måle seg med denne.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Atle1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Vi var fire voksne som skulle nyte en pizzamiddag på denne restauranten. Mens vi ventet på pizzaen, skulle vi ta et glass vin. Kelneren kom med både vin, vann og øl og da han skulle sette fra seg serveringsbrettet, veltet det ene vinglasset slik at min kone og jeg fikk vin over tøyet vårt. Et hendelig uhell selvfølgelig, men vi hadde ventet en viss form for kompensasjon siden tøyet ble ødelagt. Ingenting! En stor skuffelse for oss og første og siste besøk på denne restauranten.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Halvard2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Maza, så også på

 

Har du vært i Maza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.