“Alltid kjekkt å besøke Ivan”
Anmeldelse av Ivan Restaurant

Ivan Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 43 Restauranter i Cavtat
Prisklasse: kr 105 - kr 3 501
Kjøkken: Sjømat, Kroatisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. juni 2019

Topp mat og service. Ivan pisket oss inn som før. Og det er bare hyggelige kelnere og alltid god mat. Kjøttretter i toppsjiktet. Gode biffer og fisk som du velger ut selv.
Meget hyggeligt.

Dato for besøk: mai 2019
4  Takk, 989lassea

Anmeldt 5. juni 2019

Her er sjømat spesialiteten men også andre retter serveres.Det serveres også pasta, pizza ,kylling og kjøttretter. Gode deserter. Hyggelig betjening . Far og sønner driver stedet. Kort vei til sentrum av Cavtat ( ca. 150 meter )

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, pensjonist2015
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Fin lokalisert restaurant ved småbåthavna. Rolig område , variert meny. Litt lite mat synes jeg. Sammen priser som andre plasser

2  Takk, anderslehn
Anmeldt 4. juli 2018

Vi spiste her flere ganger under vårt opphold i Cavtat og var fornøyde hver gang! Kelnerne var flinke og hyggelige med glimt i øyet. Maten var god, og det var mulig å endre tilbehør etc slik at det ble slik vi ville. Vi spiste bl.a. den store fisken hvor man måtte være to (havabbor). Herlig grillet fisk som ble tilberedt for oss ved bordet slik at vi bare fikk benfrie fileter. Spiste også grillede sardiner og blekksprutringer. Deilig alt sammen! Kan absolutt anbefale å prøve denne restauranten som har stil og service.

Takk, marialM3280HR
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Familiemiddag for 11. God mat og god service. Raskt tilbredt og hyggelig vert. Store porsjoner og variert meny. Noe for alle.

1  Takk, knbb-007

Reisende som så på Ivan Restaurant, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Ivan Restaurant? Del dine erfaringer!