“En uforglemmelig aften på alle måter … med oldemor og ungdom !”
Anmeldelse av Taverna Galija

Taverna Galija
Vurdert som nr. 20 av 42 Restauranter i Cavtat
God for: Store grupper, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Vi hadde i kveld en på alle måter en fantastisk hyggelig og velsmakende kveld !!!
2 par en ungdom og oldemor på 91 år koste seg med utrolig god mat og drikke. Iskald fatøl , husets chardonnay og en lokal fantastisk smakfull husets lokale rødvin -Dominus - deakantert på beste vis av vår fortreffelige meget dyktige, vennlige, hyggelige og kunnskapsrike servitør
Tungiskcarpaccio, fiskecarpacio og gresk salat var alt fersk og utrolig velsmakende !
Pastaen med trøffelsmak var smaksrik og al dente , tunfisken helt perfekt veldig lite stekt og biffen perfekt medium
Pannekakene mex krem toppet opplevelse
Kvelden opplevde vi som særdeles minnerik og smakfull ! Innertier !

Dato for besøk: august 2022
Takk, 474mortenp

Anmeldt 11. september 2021

Tipp topp restaurant. Meget flinke på biff. Vi kommer garantert tilbake på middag. Hyggelig sted å sitte. Rolig og avslappende stemning

Dato for besøk: september 2021
Takk, kongler
Anmeldt 5. september 2019 via mobile enheter

Kelner var dårlig til å kommunisere. Bestillte spareribs, kelner fortalte det var grønnsaker med. Vi bestilte ei skål med french fries ved siden av. De hadde fjerna grønnsakene og lagt frensh fries under spareribsen istedenfor. Ble krevd for to extra french fries også. Dårlig...

Dato for besøk: september 2019
Takk, johnrL5254CO
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Galija med familien, basert på anbefalinger her og lonely planet. Og for all del, restauranten har mange positive sider: flott lokale i deilig skygge, perfekt beliggenhet ved sjøen, raushet med vin og god grillmat. Men det var en del mindre ting som trakk opplevelsen ned. Det var dårlig kommunikasjon med kelner, lite oversiktlig hva som var inkludert og ikke, lite tilpasning til barn og rekemåltid under pari. Det går helt sikkert an å ha en topp opplevelse her, men dessverre hadde ikke vi det denne gangen😕

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Jonasrw
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat, profesionell serveringspersonale. Koselig restaurant. Bestilte husets vin til maten. Det var overaskende billig ca 120 Kn for 1 lit.

Dato for besøk: august 2018
Takk, vladimirm161

Reisende som så på Taverna Galija, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Taverna Galija? Del dine erfaringer!