“En veldig god opplevelse! Kjempegod mat og drikke! Utmerket service ! Trivelig sted !”
Anmeldelse av Zino

Zino
Vurdert som nr. 21 av 42 Restauranter i Cavtat
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering
Anmeldt 17. juni 2023 via mobile enheter

Maten var absolutt fantastisk velsmakende og god. Rikelige porsjoner fikk vi også.
Min kjære spiste Dalmatian—style shrimp, prawn and mussels with noodles. Sjømaten var helt perfekt,retten var fint sammensatt og sausen var veldig smaksrik. Supergodt!
Jeg spiste pizza Picante. En stor lang svært innbydende pizza, perfekt stekt med sprø god pizzabunn og masse godt på toppen
Fatølet fra PAN var friskt og kaldt. Både glasset med lokal hvitvin og lokal rødvin fra Dubrovacki podrumi var perfekt tempererte og veldig gode. Rødvinen var virkelig en nytelse for sansene.
Jeg vil spesielt fremheve den utrolig gode, positive, behagelige og blide servicen !!
Den var helt klart med på å gjøre kvelden til en spesielt trivelig og hyggelig kveld for oss !

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 474mortenp

Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Var der to ganger i løpet av ferien. Begge gangene leverte Zino av topp klasse. Vi hadde både biff, biff med soppsaus, fisk,og svinekam. Alt var delikat presentert,og veldig godt.Alle ble dessuten gode og mette av de rause porsjonene. Vi var to som bestilte kalv, men da kom kokken til bordet og anbefalte å ta en annen rett. Kalven var ikke topp i dag sa han. Bra service, veldig bra mat,og vi kommer nok igjen.

Dato for besøk: august 2019
Takk, alfingel
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Maten vi fikk servert var velsmakende og god. Servitørene viste liten interesse for gjestene - måtte vente veldig lenge for å få deres oppmerksomhet. Det ødela for totalopplevelsen.

Takk, Janna H
Anmeldt 9. juli 2018

Vi var der på besøk for å teste pizzaen. Den var fantastisk og med sprø bunn. Det er restaurant i gateplan og en terrasse, som vi valgte. Flott utsikt over havna.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Jytter-54
Anmeldt 1. juli 2018

Fin beliggenhet ved vannet, men hele besøket her ble en liten nedtur. Det kom en del personer som kelner tydeligvis mente var mer verdt enn oss. For å få plass til disse ble vi bedt om å bytte bord (ikke spurt men bedt om det) under oppholdet vårt......Sånn behandler man faktisk ikke folk...vi valgte å dra.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, sig2016

Reisende som så på Zino, så også på

Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva County

Har du vært i Zino? Del dine erfaringer!