Koselig lite sted i nærheten av flyplassen. Masse flotte restauranter og barer +++ Mye billigere enn inne i Dubrovnik.
Kanskje vi kommer til å tilbringe pensjonisttilværelsen her? Stille og rolig, spaserturer rundt halvøya, koselige restauranter, hyggelige mennesker, hva mere kan man forlange?
Blir aldri lei av Cavtat - 15 turer fram til nå. Ser hele tiden nye detaljer og interessante utkikkspunkter og butikker.
Meget rolig og fin by for en herlig avslappende sommerferie. Masse gode restauranter , kort avstand fra flyplass. Byen er meget sentral til alt og du er i trygge omgivelser. Mange fine steder en kan finne rundt omkring Cavtat for og pynte på brunfargen. Mange fine klipper og hoppe fra uti det klare vannet . Noe for enhver her.
Liten, men koselig plass. Kunne ikke finne noe skilting som viste veien, men vi tok av fra havnepromenaden og gikk oppover en gate. Og kom til ett rolig strøk med smale fine gater. Gikk også rundt halvøya på en fin smal vei uten biler. Noen få biler som kjørte varer til serveringsplassene, men det var ikke forstyrrende.
Fint lite sentrum med nydelig utsikt, masse restauranter, kafeer, isbarer, og muligheter for bading.