Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
travelup.com
Prestigia.com
Etrip
StayForLong
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (527)
Filtrer anmeldelser
527 resultater
Vurdering fra reisende
139
227
88
49
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
139
227
88
49
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 527 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Pharos, Hvar Bay Hill er det jeg vil kalle et helt gjennomsnitlig Hotel. God frokost, greie rom. Litt dårlig på renhold. Hotellet var ungdommelig. Ikke et sted jeg ville feriert med barn, men da det var en og annen barnefamilie der, får det være min mening. Antar at det er det billigste av de litt mer etablert hotellene på Hvar. Pluss for sentral beliggenhet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 493gustavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2017 via mobile enheter

Hotell Pharos ligger fint til, er pent og kult, men der stopper det. Vi opplevde hotellet som svært lite interessert i å gi god service. Rommet ble ikke ordnet hver dag, det var ikke mulig å få kjøpt så mye som en flaske vann etter kl. 23 og de ansatte var svært lite løsningsorientert i spesielle tilfeller, som da strømmen gikk mens vi var der. Vi kommer ikke tilbake hit, og kan ikke anbefale andre å besøke hotellet.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 259annen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Pharos, Hvar Bayhill Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2017
Google-oversetting

Dear Valued Guest,

Thank you sharing your experience of your stay at Pharos, hvar bayhill hotel with us here on TripAdvisor.

We are pleased you enjoyed our hotel location, however on the more negative note, we are sorry to hear that some aspects of your stay left your disappointed. As there is always room for improvement, your constructive feedback will be discussed with our assigned teams.

We warmly welcome you back to our hotel on your next visit to the city.

Kind Regards,
Pharos Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2017 via mobile enheter

Kanskje litt hipster-aktig med tanke på usynkron musikk som spilles fra både hotellet og pool baren. Desverre virker det som om musikken fra hotellet spilles 24/7.
Men kanon service, flink betjening, god mat og god lesk.
Hotellrommet blir vasket og ryddet hver dag. Alt i alt meget fornøyd. Hotellet passer nok best for folk mellom 20 og 90 uten små barn.
Veldig rolig sted og få minutters gåavstand til byen som kan tilby fine resturanter med maritimt preg.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, DanI1622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Pharos, Hvar Bayhill Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2017
Google-oversetting

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your review of your stay at Pharos, hvar bayhill hotel with us and our TripAdvisor community.

We are pleased to hear that your stay with us was positive and that you enjoyed your overall time with us. We are happy to hear your positive comments about our staff, which were attentive to your needs. We welcome constructive comments from seasonal travelers, thus be best assured that your comments in regards to the music are taken into account and passed to management.

We sincerely welcome you back to our hotel on your next visit to the city.

Kind Regards,
Pharos Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2016

Rolig hotell med 5 min gangavstand til havnen. Daglig rengjøring av rommet og nye håndklær. God seng. God og variert frokost inkludert. Litt lytt gjennom dør til korridor, men det var lite støy. Servering ved basseng var litt treg.

Romtips: Flere bygg på området, noen rom med balkong og utsikt mot basseng. Vi hadde ikke noen av delene.
Dato for oppholdet: september 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Gerd Anne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Pharos, Hvar Bayhill Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Valued Guest,

Thank you for your comments and review of Pharos, hvar bayhill hotel and sharing it with us here on TripAdvisor.

It is a real pleasure to know that you enjoyed all that Pharos has to offer. We are lucky to be located on a hilltop just a stroll away from the city center, enabling our guests to enjoy the spectacular sea views and nature.

Your comments in regards to the noise and dining are taken into account to make improvements in the future.

We warmly welcome you back to our hotel on your next visit to the city.

Kind Regards,
Pharos Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2016 via mobile enheter

Vi er et ungt par på tur for første gang i Hvar. Hotellet ligger sentralt til i Hvar by, akkurat utenfor de travle partygatene, med gangavstand til stranda. Likevel var det relativt unge besøkende og egner seg verken for en romantisk tur eller familier.

Hotellet var nylig totalrenovert og vi merket endel oppstartsproblemer. Oppussingen var kun kosmetisk med noe dårlig utførelse. De burde gjort dette bedre, for da hadde hotellet vært fint!

Rommene er pene, men veldig små.

Bassengområdet er veldig fint, men svært små.

Enkelt sagt: Et trestjerners hotell.

PS: Veldig god frokost.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, alexfoss89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SuncaniHvarHotels, General Manager på Pharos, Hvar Bayhill Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2016
Google-oversetting

Dear Valued Guest,

Thank you very much for sharing your experience at the Pharos, hvar bayhill hotel with us and our TripAdvisor followers.

We are glad to hear that you enjoyed our fantastic location that’s only steps away from the center of Hvar town, relaxing outdoor pool, and our organic and local breakfast.

In regards to your comments on hotel renovation, kindly be informed that our team has worked hard to repair and renovate hotel Pharos from the ground up to ensure that we meet our goal and that our guests can have their most memorable and relaxing experience.

We hope that you enjoyed your stay on Hvar and its excellent surroundings and that you will consider us to be your hosts again on your next visit to the city.

Kind regards,
Pharos Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser