Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Dette er et stille og rolig hotell med et personale som setter deg som gjest i sentrum. Her er et godt utbygd og gratis wi-fi nett, god størrelse på hotellrommet, godt med skapplass, fin sittegruppe, fint treningsstudio med AC og gode apparater, godt utvalg i minibar og et flott bar i nærheten av et lite men stort nok basseng for et hotell på denne størrelsen. Fin balkong med tilstrekkelig plass. God garasje under tak med egen bom. Godt renhold, ryddig og pent. God assortert frokost med grovt brød, musli, fersk frukt, yoghurt, assortert pålegg mm. Du kan bestille kokt egg, omelett, stekt egg, bacon og/eller pannekaker. Og sikkert mer om du ønsker. NB! Teppegulv på vårt rom - så om du ønsker uten, må du sjekke om de har. Godt renhold med støvsuging og skifte av håndklær hver dag.
Vi er storfornøyd og kommer gjerne tilbake hit! Takk for oss :)

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Reginexo
Ivan G, Guest Relations Manager på Hotel Ani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2018

Dear 'Reginexo',

thank you very much for taking the time and effort to write this review! It makes so happy to see that our guests spend their vacation care free and enjoying themselves!

We hope to welcome you again sometimes!

Kind regards,

Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Ypperlig hotell, hvis du er ute etter en stille, rolig og behagelig atmosfære. Flotte rom og svært god service. Kort vei til stranda og bassengområdet er godt alternativ.
Her burde alle kunne kose seg.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Terje G

Dear 'Terje G',

Thank you so much for sharing your experience at our hotel! :D We hope to welcome you back again.

Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Kjempe fint nyoppusset hotell.
Bra beliggenhet i forhold til strender,restauranter og bare en liten gåtur til gamlebyen.
10/10 på service ! Personalet var super serviceinnstilt.
Veldig god frokost.
Alt var helt topp. Anbefaler virkelig dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Sara S
Ivan G, Guest Relations Manager på Hotel Ani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Dear 'Sara S',

Thank you for the time and effort you put into writing this review! We are happy you chose our hotel for your vacation, and even happier you enjoyed it!

We look forward to welcoming you again!

Best regards,

Anmeldt 22. juni 2018

Hyggelig og delikat hotell, perfekt plassert i Makarska. Betjeningen er vennelig og svært serviceinnstilt. Rolig og privat atmosfære rundt frokosten. Perfekt for dem som er lei av store hoteller med masse støy. Delikate rom i moderne design og med Rituals produkter på badet. Flott strand like ved.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Biopp
Ivan G, Guest Relations Manager på Hotel Ani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2018

Dear ' Biopp',

We are so glad to know you recognized our hard work.
Thank you so much for your kind words, we appreciate it.

Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Dette hotellet har lykkes med alt fra interiør til service! Hyggelig velkomst med et glass bobler! Superhyggelig personale, alltid møtt med smil og omtanke. Jeg ble så glad i dem alle. Hotellet har bare 23 rom så atmosfæren er avstressende. Kort vei ned til stranden og 10 min å spasere til havnen i Makarska.
Store rom ( jeg hadde balkong med havsutsikt=anbefales) komfortabel stor seng, mye skapplass, og bad med regnskogdusj. Rask og gratis WiFi i hele hotellet. I resepsjonen har de en iPad til fritt bruk for gjestene.
Hyggelig chilloutlounge med pool og gratis solstoler/badehåndklær.
Delikat frokost der kokken tilbereder egg som du ønsker pluss pannekaker. Ordentlig appelsinjuice og go kaffe fra espressomaskin!
Det var også en lite trimrom med flere apparater, Jacuzzi og sauna.
Under oppholdet benyttet jeg anledningen til å gå lange turer langs kysten på fine stier som var perfekt for sykling også. Våren er vakker i Kroatia med blomster i alle farger og fjellet i bakgrunnen. Rakk også hiking tur i Biokovo fjellet som ligger ovenfor. Restauranten har frokostservering og bar, så de andre måltidene kunne jeg velge blant mange gode restauranter. Ta gjerne en middag på Panorama som ligger høyt oppe i åssiden med fantastisk utsikt over Makarska og havet. De har henteservice. Anbefaler Ani på det varmeste til både par, single, venner som vil ha det lille ekstra. (16 års aldersgrense)

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, Mittafrika
Ivan G, Guest Relations Manager på Hotel Ani, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2018

Dear 'Mittafrika',

Thank you so much on your kind words!
We are very glad to know you enjoyed so much here with us and we would be honored to welcome you back.