Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service”
Anmeldelse av Lemon Garden

Lemon Garden
Vurdert som nr. 28 av 126 Restauranter i Makarska
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 42
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. september 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og god service! Kremet pasta med biff er helt fantastisk. Spist den 3 ganger i løpet av ferien. Sjokoladefondanten kan også anbefales, meget god. Litt minus for drinkene, ikke de beste..

Dato for besøk: september 2021
Takk, Vacation11805604725
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 162 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2019

Var to ganger der å spiste, første dagen fikk jeg jeg en skikkelig god kalv, min kone fikk lammekoteletter som var som tyggegummi. Pastaen som min datter spiste var keltisk Ok. Vi bestilte nasjonal retten deres til neste dag som måtte langtids stekes. Den måtte bestilles minst 3 timer før. Kjøttet var veldig fult av fett det var seigt og kyllingen helt tør og veldig lite smak

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Tomrai74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nikica L, General Manager på Lemon Garden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019
Google-oversetting

Dear sir
Thank you very much for visiting and leaving a review.
I am glad that you enjoyed your first meal at the restaurant. And regarding meat with fat that you didn't like, well it is the national dish and the meat was supposed to be a bit fatter to give the potato and vegetables some extra flavour. I am sorry to hear it didn't met your standards and your taste.

Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Anbefaler virkelig kyllingrisottoen! Må være den beste risottoen jeg har smakt! Kommer definitivt tilbake hit!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, susannehalvorsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nikica L, General Manager på Lemon Garden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2019
Google-oversetting

Hello

Thank you for the risotto recommendation, I am happy that you enjoyed it so much

Warm regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Har spist lunsj her mange ganger. Kyllingsalaten er helt topp. Må smakes Ligger fint til ved sjøen.
mvh Pål Erik Skotte

Dato for besøk: august 2019
Takk, p_leriks2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Bestilte 4 hamburgere som skulle være extra stekt . Fikk levende burgere . Bestilte drinker fikk feil drinker . Kan godt si at det er den verste restorant i makarska som jeg har vart på.

Anbefaller å ikke spise her. Asj

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Bossanceros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Nikica L, General Manager på Lemon Garden, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2019
Google-oversetting

Dear sir

Thank you for your visit and for your time to leave a review. We appreciate every comment on the food or service that can improve our business.
I am very sorry that you were unhappy with the burgers. You should ask the waiter to prepare you another one, and he would not charge you for this of course, this is fair thing to do. I am aware that misunderstanding can happen sometimes in a rush, but everything can be solved with some good will and communication.
Regarding gourmet burger patty itself, there are several ways of grilling the patty everywhere: from medium rare - to well done depends on your taste, safety food protocols in the kitchen and some other various factors. Our beef patty is prepared by the Chef in person, we don't use pre-made ordered stuff, so we can guarantee premium quality meat.
But again I am very sorry that we disappoint you and we would like to invite you to lunch or dinner to give you 4 free burgers to assure you that we are really serious about what we do.

Regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lemon Garden, så også på

Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Lemon Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.