“Så koslig”

Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. august 2022

Veldig koseligt og veldig hyggelige servitører som passet på at alt gikk bra og passet på om vi trengte noe. Veldig god mat med masse forskelig mat du kan spise. Du får det til en veldig rimelig pris og definitiv vært og gå å spise på.

Dato for besøk: august 2022
Takk, iselinn g

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Marco Polo spiste vi middag på den ene kvelden vi var i Makarska. Vi var en storfamilie på tur og fikk fine bord på uteserveringa mot havna.

Servicen var god, og flere var godt fornøyd med maten sin. Jeg og min mann tok caprese til forrett, og til middag valgte jeg en fiskerett. Denne var dessverre så salt at den ikke smakte særlig godt. Slapp å betale for den da vi sa ifra om dette, og det var hyggelig gjort.

Fin beliggenhet og mye godt på menyen, men for min del ble ikke matopplevelsen helt topp denne gang.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, LineH79
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte pepper steak, det var mere sukker en pepper på den. Servitørene var veldig service innstilte , så takk for det. Kommer gjerne tilbake en annen gang.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, vegaro237
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Spiste middag, kom ca kl 21.00, venta ca 10 min på bord,men det var ok. Måtte vente litt på mat, men d gjekk bra. Det var 2 kelnere på jobb og de hadde mer en nok å henge fingra i så servicen var litt dårlig. Biffen var litt seig, kalvemedaljong var bra.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, p_leriks2019
Anmeldt 27. juli 2019

Nydelig mat og hyggelig personale.Vi var 10 personer og bestilte forskjellig mat, alle var svært fornøyde.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, MiroSare

Reisende som så på Marco Polo, så også på

Makarska, Split-Dalmatia County

Har du vært i Marco Polo? Del dine erfaringer!