Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og god service ”
Anmeldelse av Il Golfo

Il Golfo
Vurdert som nr. 15 av 109 Restauranter i Makarska
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservater
Anmeldt 2 uker siden via mobile enheter

Deilig fisk, nydelig biff og en fantastisk tunfisk. Idyllisk beliggenhet helt i strandkanten. Anbefales!

Dato for besøk: september 2019
Takk, solfridw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (571)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 571 anmeldelser

Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter

Må bare skryte av restauranten Il Golfo.
Vi hadde en fantastisk servitør Mata.
Han var rask til å ta imot bestilling, og både drikke og mat kom raskt.
Maten smakte nydelig og atmosfæren var rolig og hyggelig.
Kan absolutt anbefales.
Det er første, men absolutt ikke siste gang vi spiser her. Terningkast 6

Dato for besøk: september 2019
Takk, 1962renateh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Midt på treet pizza. Spiste med skine og ruccola, samt 4oster. Som forventet ut fra tidligere omtaler vil jeg si. Vil du ha pizza, er dette en grei plass å besøke i området tror jeg

Dato for besøk: august 2019
Takk, karolinet790
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Veldig god pizza. Reisefølge hadde lasagne som var ganske tørr og lite kjøtt i. Fin beliggenhet ved stranda.

Dato for besøk: august 2019
Takk, victoriajm1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Fantastiske omgivelser!
God mat!
Rimelige priser!
Fantastisk god service, med hyggelig betjening.
Anbefales, dette kan ikke bli bedre!

Dato for besøk: august 2019
Takk, TorgeirP361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Il Golfo, så også på

Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Il Golfo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din