Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middelmådig/mediocre”
Anmeldelse av Restaurant Riva

Restaurant Riva
Vurdert som nr. 7 av 127 Restauranter i Makarska
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 22. september 2021 via mobile enheter

Vi ble veldig godt tatt i mot men det stoppet der. Pga sterk vind (noe som er vanlig i september) måtte vi flytte inn. Når vi kom inn i varmen og forventet at kvelden skulle fortsette slik den startet ble vi veldig skuffet. Det var ingen oppfølging etter det. Maten kom på bordet med det var det. Vi fikk ikke vannet vårt som vi måtte betale for. Ingen servietter eller salt og pepper på bordet. Dem bare glemte oss helt. Ble ikke tilbydd mer drikke eller dessert.. Maten var middelmådig og biffen var rett og slett rå enda vi ba om medium. Vi angrer veldig på at vi ikke besøkte Hrpina som vi var og besøket kvelden før.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Maria H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 265)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 1 266 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2021

Vi bestilte sjømatfat for to, med et par sideretter. Den kunnskapsrike her Milan som serverte oss, plukket ut en nydelig kroatisk hvitvin, til den særdeles sympatiske pris 210 Kn. Maten var aldeles fantastisk, service og stemning upåklagelig. Anbefales varmt!

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Nin68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2021 via mobile enheter

Anbefaler på det varmeste
Deilig mat,hyggelig atmosfære og kjempegod service
Stort og godt utvalg i meny og drikke

Dato for besøk: september 2021
Takk, IngerW120
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat, service og atmosfære.
Feiret min mors bursdag med familie, og fikk med glede hjelp til organisering - det ble en fortreffelig kveld! Her får man mye for pengene!

Beste plassen vi har spist på her.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 674tobiasw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Restaurant_Riva, Guest Relations Manager på Restaurant Riva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2019
Google-oversetting

It was a pleasure serving you and your kind family. Everything is easy when we have nice guests like you. We are looking forward to serve you again sometimes :)
Lots of love, Riva stuff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk flott restaurant, nydelig mat som ble presentert på en svært delikat måte. Veldig hyggelige servitører, vi følte oss veldig velkommne og ivaretatt. Vi fikk en veldig god beskrivelse av rettene i menyen, noe som førte til gode valg av både mat og drikke. Vi ble svært fornøyd med besøket, spiste både lunch og middag på restauranten, anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2019
Takk, AnitaS2936
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Restaurant_Riva, Guest Relations Manager på Restaurant Riva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2019
Google-oversetting

Thank you so much for your kind review :)
Our waiters are working at Riva for at least few years all together and we are very proud what a team they became
We are giving all what we can that our guests feel special in our restaurant. Hope you will come back
Lots of love, Riva stuff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Riva, så også på

Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Restaurant Riva? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.