Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig matopplevelse!”
Anmeldelse av Hrpina

Hrpina
Vurdert som nr. 2 av 127 Restauranter i Makarska
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. september 2021 via mobile enheter

Himmelsk biff, perfekt stekt, den møreste biffen vi noengang har fått servert og nydelig tilbehør til. Flott kelner som gjorde opplevelsen ekstra fin. Nydelig ostekake til dessert. Må oppleves!

Dato for besøk: september 2021
Takk, 420annet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 990)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 1 990 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Slutt å lete. Dette er stedet. Fantastisk stemning, spennende danderte retter og god kvalitet. Dette har det lille ekstra!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hans Meyer T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Jeg skal ikke gi dere løgner!
Det er sjelden at jeg spiser på restaurant som er plassert på trappene! Midt i Makarska sentrum, med hundrevis av turister som går forbi. Og det er ikke intimt men det er trangt. Min venn inviterte oss så jeg måtte si Ja.
Mens vi venter på reservert bord ble vi servert sjampanje i krystal glass på gaten ♥️
Endelig kunne vi sette oss og bestille. Pepper bif, er mi favoritt. For å gjøre det kort: Blant de beste pepper biff noen gang jeg har spist. Pepper sausen var briljant både skarp fersk smak og konsistens! Ufattelig bra, og mer en nok i mengden. Eier og kokken sjekket om alt var ok.
Mer en ok. Anbefales på det sterkeste. Prisen EPr noe høyt men gjester for mat opplevelse av det sjeldne. Gratulerer!!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Zvonimir V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk Mexican steak. Hyggelig personale.
Kan anbefales hvis man liker store måltider.
Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, bjørnar aron a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Var her for et år siden og syntes maten og stedet var veldig bra. Denne gangen kom vi kl 17 da de åpnet. Nå var lammekotlettene litt tørre og grønnsakene for mye kokt. Har ikke så lyst til å komme tilbake dit. Andres erfaring siste tiden?

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, audlk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hrpina, så også på

Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Hrpina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.