Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God matopplevelse”
Anmeldelse av Hrpina

Hrpina
Vurdert som nr. 2 av 130 Restauranter i Makarska
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Veldig bra mat og hyggelig personal. Delte en fishplatter, beste måltidet under oppholdet i Makarska. Anbefales sterkt.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 82karinao
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 074)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 2 074 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Vi fikk tips om Hrpina fra noen som var i Makarska for få år siden. Jeg var innom i gamlebyen og så at restauranten så veldig koselig ut, og at menyen hadde litt forskjellig på menyen, da vi var en litt større gruppe. Gleden var stor da vi fikk bestilt bord den ene kvelden.

Det var litt varmt å sitte ute til tross for en del vifter, men absolutt verdt det. Vi hadde en superhyggelig servitør som fulgte opp bordene våre godt hele kvelden. Syntes synd på han i varmen, der han og de andre sjonglerte med svært tunge asjetter. Og ikke minst alt for store. Veldig upraktisk med store asjetter som nesten ikke får plass på bordet, men lekkert er det.

Inn kom masse godt. Først brød, som helt klart var det beste brødet vi smakte i Makarska. Så nydelige forretter, jeg og min mann delte en tunfisk-carpaccio, og etter det hovedrettene. Alle var fornøyd. Vi tok begge Monkfish, som også falt i smak. Hvis jeg skal kritisere noe, må det være at porsjonene var alt for store. Unødvendig å ha så store porsjoner at mye må kastes. Bortsett fra det var Hrpina et meget bra sted med koselig interiør, veldig hyggelige servitører, og god kvalitet på maten. Må også nevne at til dessert fikk vi alle kake på huset fordi ventetiden på maten ble litt lang. En fin gest, og kakene var også kjempegode. Litt rart at ikke kaffe kunne kjøpes ved siden av, men ellers var alle enige om at vi hadde hatt en flott kveld på Hrpina. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Betjening, servering, mat og drikke var helt suverent. Vi tok tomahawk og ble ikke skuffet, om det var noe en skulle trekke ned på så må det bli vin og muligheten til å velge kvalitetsvin, men maten var kjempe god 😀

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Birger I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Vi dro hit basert på anmeldelser fra TA. Veldig folksomt sted og vi måtte stå i kø en god stund for å få bord. Maten er ok, lokalet er helt ok. I følge de lokale er nok dette en turistfelle, alikevel grei mat til dyre priser

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Companion15718076949
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

Meget god mat, flott atmosfære og beliggenhet. Dyktige servitører, dyktig kokk. Var der sammen med min kone, søster, tantebarn og venner.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Tor K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hrpina, så også på

Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Hrpina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.