Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Pizzeria-Konoba Novak

Pizzeria-Konoba Novak
Vurdert som nr. 49 av 109 Restauranter i Makarska
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Pizza
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

God mat og hyggelige kelnere. Familie på 13 som prøvde både pizza og kjøttretter. De serverte kjempegod lokal mat. Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
Takk, armeberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 96 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde nok ikke funnet denne om ikke TripAdvisor viste vei. Den autentiske pizzaen fra steinovn var virkelig god. Vi fikk ikke kontakt når vi ringte (nummer ikke i bruk), så da vi troppet opp 9stk var vi spente om vi fikk plass. Men det var intet problem. To bord ble raskt slått sammen og servicen var hyggelig og maten kom raskt. Om man ikke er opptatt å sitte på bryggekanten er dette et sted å stoppe. Og hvem andre enn eieren av huset vårt og hans venninne møtte vi. Et godt tegn at lokalbefolkningen tar turen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Jon Christopher K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og veldig god service! Dette ble vår favoritt i løpet av 9 dager i Makarska. Gode råvarer og trivelig atmosfære, en plass vi virkelig anbefaler. Reserverte bord til 23 stk og alle fikk mat samtidig og super service

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Linda K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Familie på 12 som bare måtte ha pizza. Dette var bare heilt fantastisk. Alle 12 tallerkner var tomme etter vi var ferdige med måltidet. Må sei at dette var opp imot den beste pizzaen jeg noen gang har spist!! Hyggelig sted og god service. Må bare prøvest

Dato for besøk: august 2017
Takk, jorvar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Vi spiste kjempegod pizza, pasta og lasagne. Pizzaen var ikke salt slik mange pizzaer i Makarska har vært under vårt besøk her. Pizza Makarska anbefales! Fint med vedfyrt ovn ( ute i restauranten)der pizza og lasagne ble stekt. God mat uten snobberi:) kjapp og god servering.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Brita E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzeria-Konoba Novak, så også på

Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Makarska, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 
Tucepi, Split-Dalmatia County
Makarska, Split-Dalmatia County
 

Har du vært i Pizzeria-Konoba Novak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din