“Rask servering av drikke og god pizza”
Anmeldelse av Dinner's Delight

Dinner's Delight
Vurdert som nr. 19 av 134 Restauranter i Makarska
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

God pizza, men må desverre trekke noen poeng da jeg, 1 av 4 fikk ekstremt mye mel under pizzaen min. Eller var stemningen på topp, rask service og greie priser.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Joachimvj

Anmeldt 23. august 2018

Hyggelig og rask service selv om det ofte er ganske fullt . Og ikke minst nydelig mat. Absolutt verdt ett besøk.

Takk, nOrway_19692013
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Meget god og rimelig mat, med pepperbiffen som min nr. 1, nydelig! Meget god service med meget hyggelige og oppmerksomme kelnere! Anbefales varmt!

Takk, bj_rnthorej
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

God biff, pizza og winersnitzel. Hyggelig og oppmerksomme kelnere. Fint og rolig på takterrassen. Kortreist lokal mat sier kelneren Anbefales.

Takk, monikab194
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Følget på 8 voksne og 3 barn var her flere ganger i løpet av våre to uker i Makarska. Fantastisk god og rimelig restaurant med flott beliggenhet ved strandpromenaden. Vi spiste i hovedsak kjøtt/pizza/pasta. Meget god biff! Kelnerne var særs hyggelige og oppmerksomme. De har også Makarskas beste is ( egen isbar)😄

1  Takk, evensen303

Reisende som så på Dinner's Delight, så også på

Makarska, Split-Dalmatia County

Har du vært i Dinner's Delight? Del dine erfaringer!