“Styr unna”

Kjøkken: Kroatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Ventet over 1 time på pasta/ reker og asparges som var overkokt. Ingen smak. Mulig de var for få på jobb. Vi var her for 5 år siden. Samme da, men ga de en ny sjangse. Styr unna.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Christinrt2022

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Koselig plass i gamlebyen gjemt bort i et smaug, med bord spredd i flere gater. Stille og fredelig bort fra all støy fra turister. Fikk grilltallerken som smakte ypperlig, kunne kjenne forskjell på de forskjellige kjøttyper, spennende grov pølse, smakfull rollerburger, perfekt grillet kylling på spyd, perfekt grillet grønnsaker med tyggemotstand. Å på toppen av alt: nydelig sennep som vi var sikker på var laget fra bunnen av. Vi spurte om mer og fikk en tube.....men god var den. Fikk husets lokale rødvin, perfekt til maten. Service var topp, oppmerksom og behjelpelig. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Jan Morten U
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Familie på fire synes dette var den ultimate restauranten i Rovinj. Svært vakre omgivelser og ubeklagelig atmosfære. Hvite duker. Friske blomster på alle bord. Levende lys er plassert fritt, både bord og langs i den trange gaten. Behagelige stoler. Servitørene er imøtekommende og høflige, rolige og lister seg rundt deg.

Maten. Er. Utsøkt.
Vi har prøvd mye forskjellig på disse tre besøkene. Hjemmelaget og vidunderlig alt sammen, og dog bolognese høres kjedelig ut har den vært oppholdets høydepunkt. Den er en kulinarisk opplevelse. Vi har heller ingen ting å utsette på prisen på herligheten.

Vi reiser hjem nå i skrivende stund og er lykkelig og salige av Al Gastaldos mat.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, sarasY3216OO
Anmeldt 7. august 2016 via mobile enheter

Ikke gå hit, vi satt ett kvarter og fikk ikke engang tilbud om drikke...... Det virket som de ikke brydde seg om kundene sine... Tommel ned!

Dato for besøk: august 2016
2  Takk, Erlend Blom H
Anmeldt 12. juli 2016

Pga av herskesyk eier, ble dette besøket utrivelig. Stakkars servitørene ble dirigert og rettet på mens vi var der. Dårlig ledelse. Måtte vente veldig lenge før maten kom, og den var ikke noe å skryte av den heller. Da vi ville betale, gikk det atter en halvtime fra vi sa fra ,til de omsider kunne si at de ikke tok kort, men bare kontanter. Og den måtte betales inne ihuset til eieren. Nei........dette var ikke bra.

Dato for besøk: juli 2016
3  Takk, solfrid h

Reisende som så på Al Gastaldo, så også på

Har du vært i Al Gastaldo? Del dine erfaringer!