“Fantastisk sted.”

Mali Raj
Vurdert som nr. 18 av 284 Restauranter i Rovinj
Kjøkken: Sjømat
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

En fantastisk familiedrevet restaurant med utrolig hyggelig personale og utsøkt mat. Dette er Istra på sitt beste! Ingen bordreservasjoner, men man kan slå seg ned i nabobaren mens man venter. Absolutt verdt et besøk og absolutt verdt ventingen!

Takk, ijokic

Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Det meste var supert! God mat, bortsett fra kylling-spyd (imixed grill) som var litt tørt. De var litt for travle og hadde litt lite tid til gjestene, men svært hyggelige hver gang de kom til bordet. Meget god hukommelse på kelneren som tok bestillingen! Vi kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 140_ivindb
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Besøkte stedet to ganger i løpet av ferien
Stedet ligger oppe i gamlebyen, og virket å være svært populært.
Første gangen prøvde vi oss på
chateaubriand for to.Masse og god mat til en forholdsvis rimelig pris.Også spaghetti Bolognesen var kjempegod.
Hyggelig betjening og god service.
Andre gangen vi var der bestilte
flere av oss "husets spesialitet",
som var en tomatisert gryterett
med kotelett,karbonade , pølser
og med et "pannekakelignende"
lokk.Kjøttet var veldig tørt, så denne retten ble ingen favoritt.
Men,fortsatt hyggelig personale
og stort sett god og rimelig mat

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Lailab450
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Vi er 4 par, og sitter her i skrivende stund.
Jeg bestilte Biff med trøffel, IG svever fortsatt. Perfekt stekt (medium), perfekt smak og himmelsk konsistens. Den beste biffen jeg har smakt til dags dato. Mine venner bestilte svinemedaljonger, pepperbiff og kalkun. Vi glemte å drikke vin!! Dette var fantastisk. Hva enn du gjør, legg turen innom.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 822perv
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Kjempe service, føler deg veldig velkommen. Nydelig og mye mat. En av favorittene i Rovinj. 👍👍 kommer tilbake

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Cristibird

Reisende som så på Mali Raj, så også på

Har du vært i Mali Raj? Del dine erfaringer!