Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Old Town på
Mer informasjon
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Rovinj er fantastisk by. Gamlebyn må bare oppleves!👍👏👌Her er mange små, nydelige butikker hvor lokale kunstnärer har sine ateljéer - smykker, bilder, keramik i tillegg til "vanlige" butikker. Her fins også et utall restauranger å velge mellom i veldig romantiske omgivelser. Vi elsker dette sted!!❤

Takk, Ann-Catrine K
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Dette må være det fineste stedet på jorden. God energi og atmosfære. Håper virkelig jeg får muligheten til å komme tilbake.

Takk, 755junea
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Dette er et sted som bør oppleves! Det er utrolig koselig. Trange smug, artige hus i fine farger, gamle steinveier, klesvask i høyden. Man går rundt i et postkort. Små, hyggelige restauranter og butikker hele veien, men likevel rolig og pent.

Takk, 259annen
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig fint i gamlebyen med mange restauranter og fine små butikker. Egner seg kjempebra til en ferie for voksne. Må være litt vanskelig med barnevogn, da det er grove heller i gatene som er vanskelige å kjøre vogn på. Sjarmerende by som vi gjerne besøker igjen! Ytterst ute på halvøya var det fantastisk godt tilrettelagt for bading fra klippene. Her var det bare å stupe uti. Vi anbefaler å ta med små badestoler. Det var en suksess for oss!

Takk, Solihjerte
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk vakker by. Mye turister på kveldstid. Katedralen er vel verdt et besøk. Rikelig med muligheter for mat og drikke.

Takk, 674tonyk