Byen som aldri slutter å overraske. Her finner vi alltid noe nytt. År etter år kommer vi tilbake til denne perlen i Kroatia.
Fantastisk flott sted med mange fine butikker og små koselige spisesteder. Muligheter for og bade og sole seg
flere steder i byen.
Rovinj er fantastisk by. Gamlebyn må bare oppleves. Her er små smau og brobelagte gater å vandre i. Her er mange små butikker hvor lokale kunstnärer har sine ateljéer - smykker, bilder, keramik i tillegg til "vanlige" butikker. Her fins også mange restauranter å velge mellom i veldig romantiske omgivelser. Vi ble uttrolig fascinert av dette sted!!
Koselige smågater, med mange steder å sette seg ned for mat og drikke. Små butikker med alt av smykker, klær, lokal drikke og selvsagt olivenoljer. Her går man også ned til vannet og kan både sole og bade fra klippene.
Dette er en liten by som har blitt overturistifisert og dermed mistet sin sjarm. Arkitekturen og gatene her er likevel verdt et besøk. Blant annet anbefales hovedgaten opp mot katedralen.
Veldig koselig å gå i gamle byen å se. Mange koselige restauranter og barer. Mye kjekke butikker og gallerier. Anbefales