“Skuffende opplevelse”
Anmeldelse av Taverna De Amicis

Taverna De Amicis
Vurdert som nr. 9 av 283 Restauranter i Rovinj
Anmeldt 30. juni 2023

Ankom restauranten for middag, og et spesielt ønske om fritert calamares. På forespørsel gikk det ikke an å få det, bare grillet. Resten av følget var sånn passe fornøyd med maten. Da vi skull betale vare det helt umulig å få splittet regningen hvis vi ikke ville betale med kontanter…..sorry, kommer ikke tilbake her.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, solfrid h

Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Typisk restaurant som du velger i forbifarten. Hyggelig betjening, men mitt i turistfella. Maten helt grei, men ikke noe som skiller seg ut fra mengden.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Huldra_65
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Svært skuffende opplevelse. Brødet var gammelt og mykt, servicen svært dårlig og hastig, og prisen meget for høy sammenlignet med hva vi fikk. Anbefaler ikke dette stedet.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 826rogerd
Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

Her havner vi på en skala mellom 3 og 4. Maten var ikke av ypperste kvalitet, og ikke restauranten heller. Men vi fikk absolutt et godt måltid. Fikk etter anbefaling en veldig god forrett. Husker dessverre ikke navn, men legger ved bilde. Denne var veldig god. Deretter delte vi 2 kg fisk på 5 personer. Fisken var grei den, men ikke akkurat noe ekstraordinær, lite krydder og følte det manglet noe på retten vi fikk.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, helenemel
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Vi er en gjeng som har kommet tilbake hit flere ganger de siste årene, maten er utrolig god og godt tilberedt, både dagsfersk fisk og annen sjømat som er deres spesialitet, men biffen er også fantastisk. Betjeningen er hyggelig og morsomme og du skal ikke se bort i fra at de disker opp med flere varianter av grappa på huset :)

Dato for besøk: juni 2018
Takk, ninavorl

Reisende som så på Taverna De Amicis, så også på

Har du vært i Taverna De Amicis? Del dine erfaringer!