“Veldig fornøyd, og kommer garantert tilbake. Anbefales!”
Anmeldelse av Restaurant Capo

Restaurant Capo
Vurdert som nr. 37 av 127 Restauranter i Trogir
Prisklasse: USD 6 - USD 27
Kjøkken: Pizza, Kroatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk rask og imøtekommende personale som virkelig gjør sin flid for at du skal ha det bra. Og de lykkes!! Enkel meny, få retter men det er dette som gjør at rettene er velsmakende.

Takk, pirimiri

Anmeldt 19. juli 2021

Vi bestilte mat fra Middelhavet. Restauranten hadde et utvalg for gluten allergikere, noe som passet godt for vår del. Vi hadde «Zorro» som kelner i kveld, han hadde kontroll på den beste vinen til måltidet som passet. I tillegg var han ekstremt hyggelig og ordentlig «serviceminded». Prisen var god i forhold til smak. Bygget vi satt i hadde åpen himmel i 3. etasje, virkelig noe å anbefale👍🏽

Dato for besøk: juli 2021
Takk, simenekb
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Vært her 3 år på rad.
Fantastisk god mat. Anbefaler både lasagne & biff på det varmeste. Hyggelig betjening. Rent å pent. Å elsker såklart hunden capo😍

Dato for besøk: mai 2019
Takk, amandahP3348JD
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Vi bestilte en del forskjellig fra menyen og alle var fornøyde. Veldig koselig sted med god atmosfære. Bra service. Hadde gitt den 4,5 om det hadde vært mulig.

Takk, stianbp
Anmeldt 26. september 2017 via mobile enheter

Spiste grillet kylling som ikke var særlig god.Ei heller de kokte bønnene som var ihjelkokte. Servicen var Ok,.. men det var det. Husets hvitvin er også helt Ok.

Dato for besøk: september 2017
Takk, meretew2016

Reisende som så på Restaurant Capo, så også på

Trogir, Split-Dalmatia County
Split, Split-Dalmatia County

Trogir, Split-Dalmatia County

Har du vært i Restaurant Capo? Del dine erfaringer!