“Fantastisk mat”

Piccolo Ponte
Vurdert som nr. 11 av 139 Restauranter i Trogir
Kjøkken: Grill
Anmeldt 31. juli 2022

Vi har vært her flere ganger og har vært veldig fornøyd med maten hver gang! Kan anbefale Carbonara og lasagne. Mixed grill var også meget bra, og hvitløksbrødet er også supergodt! Vi har ikke måtte vente på bord her når vi har kommet før kl 20. Hyggelig og oppmerksom service.

Takk, leneg711

Anmeldt 2. oktober 2021 via mobile enheter

Vi ble tatt imot av en fantastisk hyggelig servitør , som fulgte oss opp gjennom hele måltidet. Deilig, delikat tilberedt mat, utsøkt hvitvin. En opplevelse

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Odyssey40368125191
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Veldig bra service, god mat, både salt, pizza og sharing plate med kjøtt. Hyggelig folk. Servitørene tullet med barna og gjorde det hele til å bøe en god fornøyelse. Rent toalett.

Takk, 79kathrines
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

En meget hyggelig restaurant med god atmosfære, god drikke og hyggelig betjening. Pizzaen smakte veldig bra!

1  Takk, kab0409
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Deilig middag for 8! Vi koste oss. Bra service! Jeg kjøpte lasagne med hvitløksbrød. Store porsjoner, man blir veldig mett. Kunne dog vært isbiter til drikken.

Takk, odastenslie

Reisende som så på Piccolo Ponte, så også på

Split, Split-Dalmatia County

Trogir, Split-Dalmatia County

Har du vært i Piccolo Ponte? Del dine erfaringer!