“Fortreffelig aften hos calebotta”

Calebotta Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 24 av 136 Restauranter i Trogir
Kjøkken: Fra middelhavsområdet, Sentraleuropeisk, Kroatisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Profesjonell bevertning fra start til slutt. Restauranten har trolig ambisjoner om å få en Michelin stjerne frem i tid. Alle matrettene vi fikk servert denne kvelden smakte fantastisk og var pent presentert. Det var i tillegg åpent inn til kjøkkenet slik at vi kunne se kokkene jobbe. Maten var noe dyrere her en nærliggende restauranter. Ta turen innom denne destinasjonen.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Marrkkuus

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Vi var et dobbelt par som skulle ut å spise en god middag i koselige omgivelser. Vi fikk booket bord her å ble plassert i «garden»
Herlighet for en NYDELIG plass! Stilig, romantisk og kult sted - med fantastiske ansatte.
Biffen smeltet på tungen og rødvinen vi fikk anbefalt like bra!
Alt i alt var dette en skikkelig hyggelig kveld i god atmosfære. Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, AnnikenEkeberg
Anmeldt 27. august 2021 via mobile enheter

Nydelig biff, scampien var god på smak, men vanskelig å løsne fra skallet.
God stemning og god service. Lang kø for å få bord, anbefaler å booke på forhånd.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Anne Tove H
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Første besøk på Calebotta. Nydelig mat, nydelig vin, hyggelig og hjelpsom betjening. Ikke siste besøk for oss!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, kjerstitt
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Vi ble tatt godt imot, men det tok ganske lang tid (en halvtime) få maten selv om det var få gjester. Maten manglet den ekstra smakstilsetningen man forventer til dette prisnivået, og porsjonene var små. Det ble en stor is på hjørnet etterpå...

Vi kommer nok ikke tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Clouih

Reisende som så på Calebotta Restaurant & Bar, så også på

Split, Split-Dalmatia County

Trogir, Split-Dalmatia County

Har du vært i Calebotta Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!