Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (705)
Filtrer anmeldelser
705 resultater
Vurdering fra reisende
608
80
14
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
608
80
14
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 705 anmeldelser
Anmeldt 9. september 2019 via mobile enheter

Vi bodde 1 uke på Aparthotel Bellevue og en slik service skal man lete lenge etter. Vi opplevde at hele hotellpersonalet tok del i å gjøre oppholdet så flott som overhodet mulig for sine gjester. Vennlige og løsningsorienterte resepsjonister og smilende frokostpersonale. Frokosten var også veldig god - mye forskjellig å velge i. Dagen/kvelden da vi ankom fikk vi mat og drikke som gave fra hotellet. Vi ble tilbudt én gratis middag på hotellet, og det var veldig trivelig. Fine rom, god aircondition, god hygiene og igjen - et supert personale!

Kort vei til alle fasiliteter i byen. Vi hadde et fantastisk opphold og anbefaler hotellet på det varmeste.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 842andersr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Hotellet er meget bra, frokost meget bra. Det som er fantastisk er servicen. Dette gjelder frokost salen, resepsjon osv. Vi skal bo her i 9 døgn, men allerede første kveld kom service til sin fulle. Vi kom seint ca 2230 og var litt sultne, det var ingen problemer. Restauranten var stengt, men de kunne ordne brød, ost, skinke, vin og øl. Vi vil jo betale for dette, men nei det var gratis. Slik har det forsatt. Vi har vært her i fire døgn, men finner frukt på rommet, kaker osv. Servicen kan være litt mye synes sikkert noen, men service og tilstedevørelsen ovenfor kunden skal du lete langt etter.

Dato for oppholdet: juli 2019
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, annelin1207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

Fantastisk god service, Vi ankom sent på kvelden, de møtte oss ute på gata når drosjen vår kom, for å bære inn bagasjen. Og vi ble spurt om vi ville ha middag og vin på hotellets regning. Som vi takket ja til, etter en lang dag på reise. All personell var veldig serviceminded, alltid blide og hyggelige. Frokosten var av de bedre på på et slikt Hotel. Hotellet ligger veldig sentralt og nær Trogir gamleby. 2 av dagene lå det kaker på hotellrommet, som hadde kjøleskap. En kveld kom de og spurte nok en gang om vi ville ha middag med vin med på hotellets regning, altså for andre gang. Når vi skulle dra så fikk vi en flaske vin i gave. Ikke opplevd maken på et Hotel. Ikke et stort Hotel, ikke store rom. Men oppveies med med veldig god service. De kom også med gode forslag til hvor vi kunne reise ut med lokalbåter til strender etc

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, tores548
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019

Dette er et veldig undervurdert 3-stjerners hotell, og for meg er dette et 5-stjernes hotell. Rommene varier i størrelse, men holder god standard, Hele hotellet er nyoppusset i lyse behagelige farger. Det beste med hotellet er imidlertid servicen. Maken til service og gjestfrihet finner man knapt nok på luksushoteller, og på Aparthotel Bellevue er det hele gjennomført fra hotellsjef til de som rengjør rommene. Jeg er mektig imponert! Frokosten fortjener også en ekstra omtale. Den er veldig god, og bordene er flott pyntet med hvite duker.

Velkomst med god drikke til gjestene er ikke uvanlig på dette hotellet, og feirer man spesielle begivenheter strekker hotellet seg ekstra langt.

Dette hotellet skal jeg garantert tilbake til!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Fjellmannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018

Av mange hotell vi har besøkt, har vi aldri blitt møtt med en slik gjestfrihet og vennlighet! Etter å ha blitt vist rommet, fikk vi en grundig orientering om hotellet og gamle Trogir over en forfriskning i baren («på huset»). Frokosten var rikholdig og god, varmt og kaldt, og godt brød. Her ble en alltid møtt med et smil og en hilsen både når en kom og gikk. En av dagene ble vi påspandert et måltid - koselig gest til alle gjester. Ble også tilbudt avskjedsgave (vin). Kjempetrivelig hotell!!!

Romtips: Velg rom med balkong hvis du ønsker utsikt mot gamlebyen - men dog litt mere støy da.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, pers975
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser