Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj på the Ocean”
Anmeldelse av The Ocean Restaurant

The Ocean Restaurant
Vurdert som nr. 127 av 491 Restauranter i Ko Lanta
Prisklasse: USD 2 - USD 106
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Vi ville ha litt avveksling fra thaimat så det ble indisk på the ocean. Vi bestilte indisk:
3 butter chicken og en korma lamm. 3 mild
og en spicy + ris+ naanbrød. Veldig god mat men jeg var i overkant dristig og bestilte spicy. Fant fort ut at spicy her ikke er som spicy hjemme. Med øl til maten gikk
det bra til slutt. Ble en del hikking i starten på grunn av styrken. Maten kan absolutt anbefales

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Hastmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 102 anmeldelser

Anmeldt 2. juni 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. februar 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: februar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. januar 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Ocean Restaurant, så også på

 

Har du vært i The Ocean Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.